Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bjørn Maaseide

Bjørn Maaseide bekrefter brudd

Gründeren og Christina Kløvstad har gått hver til sitt.

SLUTT: Tidligere idrettsproff Bjørn Maaseide bekrefter at han og Christina Kløvstad har gått hver til sitt. Her er de fotografert på Idrettsgallaen i 2017. Foto: Andreas Fadum
SLUTT: Tidligere idrettsproff Bjørn Maaseide bekrefter at han og Christina Kløvstad har gått hver til sitt. Her er de fotografert på Idrettsgallaen i 2017. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag kveld bekrefter treningsgründer og tidligere toppidrettsutøver Bjørn Maaseide (49) at han og kjæresten, Christina Kløvstad (38), har gått fra hverandre etter to år.

Det bekrefter han til Se og Hør. Etter å ha bodd i Oslo i en periode på to år, der Kløvstad og hennes barn bor, setter han nå kursen tilbake mot hjembyen Stavanger.

Går fra hverandre

- Christina er en flott dame og vi er fortsatt gode venner. Utover dette har vi ingen flere kommentarer, forteller han.

Det var VG som først omtalte bruddsaken. Det var derimot Se og Hør som først omtalte forholdet til elleve år yngre Kløvstad fra Buskerud høsten 2016.

Maaseide beskrev sin nye kjæreste overfor magasinet.

- Christina er en veldig flott, hyggelig og positiv dame, sa han og poengterte at han ikke ville kommentere saken ytterligere.

Han fortalte at de møttes gjennom felles venner, men vil heller ikke utdype noe særlig om sin nye flamme. Forretningsmannen var i 2016 en av de mest populære deltakerne i NRK-serien «Mesternes Mester».

10.12.2015 STORFINT BESØK: I den kommende sesongen av «Mesternes mester», får idrettsheltene fyrstelig besøk, og ikke av hvem som helst. Her forteller deltaker Bjørn Maaseide om Albert-besøket. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer Vis mer

I 2015 kom nyheten om at Maaseide, som i 2016 var med i NRK-serien «Mesternes mester», og kona Linda skulle skilles etter 22 års ekteskap.

I et intervju med Se og Hør fortalte Maaseide at det ikke var dårlig stemning mellom eks-paret etter det overraskende bruddet.

- Vi skiltes som venner, og bor 500 meter fra hverandre. Vi har daglig kontakt, og ungene løper ut og inn som de vil. De er jo blitt så store nå. Ja, tida flyr virkelig, sa han den gang.

Åpner bank

Forretningsmannen Maaseide har klart å skape overskrifter i 2018 allerede. I begynnelsen av januar ble det kjent at han og bankmannen Svein Ivar Førland har fått ja fra Finanstilsynet til å starte en ny bank.

- Vi er i gang allerede om tre-fire måneder. Dette er et konsept vi har stor tro på, og vi mener at vi har funnet en nisje rettet mot privatmarkedet som kan være lønnsom for både kundene og banken, sa Maaseide til Stavanger Aftenblad.

Den nye banken skal hete Kraft Bank og ha hovedkontor i Sandnes. Med seg på laget har Maaseide og Førland, som blir administrerende direktør, fått med seg tidligere Statoil-sjef Harald Norvik.

Banken springer ut av forvaltningsselskapet Kraft Finans, hvor Maaseide er hovedaksjonær.

Ifølge Førland skal Kraft Bank tilby økonomiske «redningspakker» til privatpersoner som har havnet ut i uføret.

Etter at han la opp på sandvolleyballbanen, har Maaseide satset på næringslivet. Ifølge avisa har han investert 430 millioner kroner i eiendom. Han er daglig leder i sju selskaper og styreleder i tolv, i tillegg til styreverv i ytterligere tolv.

Snakket med prinsen

Da Dagbladet møtte Maaseide under innspillinga av «Mesternes Mester» i 2016, fortalte han om sitt nære vennskap prinsen av Monaco, prins Albert.

Han var til hjelp gjennom bruddet med ekskona.

- Når du går gjennom noe sånt, så er det ikke hyggelig verken før eller etterpå. Men det er jo noe man gjør for å få det bedre, sa rogalendingen, og la til:

- For å sitere Albert da jeg fortalte ham om bruddet: «You know, Bjørn, you only live once. And if you do it right, it's just about enough.»

47-åringen fortalte den gang at han trivdes godt i singeltilværelsen, men at han ikke hadde noen intensjon om å ende opp alene.

- Nei, jeg håper ikke det går den veien. Jeg tar det litt som det kommer, og det ordner seg jo for snille gutter? Akkurat nå føler jeg meg gift med SatsElixia, og det er nok. ​

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!