Bjørn Maaseide grunnstøtte med gigantisk luksusyacht

- Jeg var uoppmerksom, innrømmer Maaseide. 

GIKK PÅ GRUNN: Idrettsmillionær Bjørn Maaseide gikk på grunn med sin 71 fot lange luksusyacht i ettermiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
GIKK PÅ GRUNN: Idrettsmillionær Bjørn Maaseide gikk på grunn med sin 71 fot lange luksusyacht i ettermiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En 71 fot lang luksusyach grunnstøtte i Gamle Hellesund utenfor Lillesand i kveld. Det skriver Hovedredningssentralen på Twitter.

Båtens eier er idrettsmillionær, TV-profil og tidligere volleyballproff Bjørn Maaseide.

Han bekrefter ulykken overfor Dagbladet:

- Jeg gikk i et område der jeg har gått med båten hundre ganger tidligere, da jeg kom borti en stein med styrbord propell, sier Maaseide.

- Kjempeirritert på meg selv

Ifølge Fædrelandsvennen skal yachten romme ti sengeplasser fordelt på fem sovekabiner. Yachten skal også ha fire bad, kjøkken og stue med de fleste fasiliteter man finner i en leilighet på land.

- Jeg ble kjempeirritert på meg selv. Hvorfor gikk jeg ikke mer til venstre? Jeg var uoppmerksom, erkjenner Maaseide.

Redningsskøyta var heldigvis kun et par hundre meter unna Maaseide, og ble kjapt tilkalt for å slepe yachten ut i åpent farvann, der Maaseide fikk start på båten igjen.

Da propellen traff steinen slo begge motorene seg av, noe som førte til Maaseide måtte gjennomføre en maskinprosedyre for å få start på yachten igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer