BLE FIKET TIL: Ryan Reynolds fikk seg en ørefik da han valgte å gratulere faren til Miley Cyrus med dagen, framfor kona Blake Lively. Foto:  Ivan Nikolov/WENN.com, NTB scanpix 
BLE FIKET TIL: Ryan Reynolds fikk seg en ørefik da han valgte å gratulere faren til Miley Cyrus med dagen, framfor kona Blake Lively. Foto:  Ivan Nikolov/WENN.com, NTB scanpix Vis mer

Blake Lively satt ikke pris på ektemannens vits: - Jeg ble slått i trynet

«Gossip Girl»-stjernas slagkraftige respons. 

(Dagbladet): Blake Lively (29) huskes av mange for sin rolle som Serena van der Woodsen i den populære tv-serien «Gossip Girl».

Hun har også flere andre roller på CVen, fra blant annet «Green Lantern» og «The Shallows». 29-åringen er gift med skuespillerkollegaen Ryan Reynolds (39), som i år har gjort stor suksess med hovedrollen i superskurk-filmen «Deadpool».

De giftet seg i 2012, og har siden vært et av de mest populære kjendisparene der ute. Lively og Reynolds er spesielt kjent for å være spøkefugler begge to.

Da den mannlige parten i forholdet skulle gratulere sin kone med dagen forrige uke, gikk ikke alt som ventet.

- Ble slått

Reynolds skrev nemlig en spøk på Twitter som ifølge The Huffington Post ikke falt i god jord hos kona. Da hun fylte 29 forrige uke, valgte han å heller gratulere faren til Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, med dagen.

De to deler tilfeldigvis samme fødselsdag, men Reynolds var snill nok til å legge ved: «Jeg vil også gratulere kona mi» på slutten av meldingen på Twitter.

Lively har ikke kommentert meldinga, men Reynolds forteller til Huffington Post at hun ikke reagerte med lykke.

- Jeg fikk to for én der, altså. Jeg ble slått i trynet av kona mi etterpå og jeg fikk en hilsen fra Billy Ray Cyrus. Det var fantastisk, sa han til avisa under et veldedighetsarrangement i New York på torsdag.

Han mener at rollen som Deadpool, en kynisk og frekk superskurk, har gjort det enklere for han å være sarkastisk i sosiale medier.

- Han er mitt «slippe ut av fengsel»-kort. Man kan på en måte si hva man vil, forteller han.

- Tortur

Dette er ikke første gang paret tuller med hverandre i intervjuer eller i sosiale medier. Filmen «Deadpool» inneholder flere sexscener. Det bød på problemer for kona da hun satt på et fly i sommer.

Lively gjestet The Tonight Show, og fortalte om den litt spesielle flyturen. For selv om familien ikke feiret den amerikanske farsdagen sammen, var far i huset til stede likevel.

- Jeg satt på flyet med datteren min, James. Det er tortur i disse dager, fordi hvor enn jeg ser, så ser jeg mannen min ha sex med en annen kvinne på alle skjermer, sa hun og fortsatte:

- Alle vil se «Deadpool» på flyet. Alle!

I begynnelsen av januar i fjor kom nyheten om at kjendisparet hadde blitt foreldre for første gang.

Dattera har med tiden blitt vant til å se pappa på skjermen via tjenesten FaceTime, og også hun registrerte mannen på skjermene på flyet.