Sarah Paulson og Holland Taylor:

Blåser i alders­kritikken: – Det får være deres problem

32 år skiller det populære stjerneparet.

KJÆRESTER: Skuespillerne Sarah Paulson og Holland Taylor har vært i et lykkelig forhold sammen siden 2015. At det er 32 år mellom dem, bryr de seg fint lite om. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Skuespillerne Sarah Paulson og Holland Taylor har vært i et lykkelig forhold sammen siden 2015. At det er 32 år mellom dem, bryr de seg fint lite om. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 kunne den amerikanske skuespilleren Holland Taylor (75), kjent fra blant annet «Two And A Half Men», avsløre at hun hadde funnet kjærligheten.

Det var ingen ringere enn skuespillerkollega Sarah Paulson (43), kjent fra den populære TV-serien «American Horror Story», som hadde kapret hjertet hennes.

Selv om mange var glade på det nye Hollywood-parets vegne, bet mange seg imidlertid merke i én ting: Hele 32 år skilte paret. Paulson er 43 år, mens Holland har fylt 75. Det som for mange kan oppleves som problematisk i et samliv, virker derimot ikke å påvirke de to stjernene.

– Deres problem

I et nytt intervju med magasinet Modern Luxury, forteller 43-åringen at folk rett og slett får mene hva de vil.

– Om noen vil bruke tida sin på å synes at jeg er rar fordi jeg elsker det mest spektakulære mennesket på planeten, får det være deres problem, sier hun bastant.

Videre kan stjerna, som er belønnet med utallige priser og av Time er utpekt som en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden, fortelle at alder for henne bare er et tall. Det at hun «nærmer» seg 50 år, gjør at hun har tenkt ekstra godt på det selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer