Pamela Anderson og Adil Rami:

Blåser i sexforbud under VM: - Gjelder ikke oss

Pamela Anderson med frekk uttalelse om sin franske fotballkjæreste.

KLAR TALE: Den amerikanske skuespilleren og modellen Pamela Anderson (50) gjør det tydelig at hennes franske fotballkjæreste ikke har et såkalt sexforbud under mesterskapet i Russland. Foto: NTB Scanpix
KLAR TALE: Den amerikanske skuespilleren og modellen Pamela Anderson (50) gjør det tydelig at hennes franske fotballkjæreste ikke har et såkalt sexforbud under mesterskapet i Russland. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var under det kjendispakkede Formel 1-løpet Monaco Grand Prix i fjor at den amerikanske verdensstjerna Pamela Anderson (50) skal ha fått øynene opp for den 18 år yngre Marseille-spilleren Adil Rami (32).

Anderson bekreftet seinere at hun hadde funnet kjærligheten med det franske fotballesset, og tok med flyttelasset «over dammen» til Frankrike tidligere i år.

For tida er Rami på plass i Russland for å forsvare landets ære i fotball-VM, der verdens øyne har vært rettet mot ham, og resten av lagkameratene, i kampen mot Argentina i ettermiddag.

Dropper sexnekt

Parallelt med det som skjer på gressmatta i Russland sørger også Anderson for å skape overskrifter. Det var da hun gjestet det britiske tv-showet «Good Evening Britain» nylig, at 50-åringen fikk spørsmål om hvorvidt de franske spillerne praktiserer et såkalt sexforbud under mesterskapet.

Og svaret er ikke vanskelig å misforstå:

- Nei, jeg tror ikke de har den regelen. Det gjelder i alle fall ikke oss, sier hun lurt i tv-programmet, gjengitt av medier som Expressen.

Å gi idrettsutøvere sexnekt under viktige mesterskap og konkurranser er ikke et ukjent fenomen. Ifølge avisa har land som Panama, Nigeria og Tyskland alle fått forbud mot damebesøk under oppholdet i Russland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer