Louise Thompson:

Ble alvorlig syk på ferie

Realitystjernen mistet enorme mengder blod.

SYKDOM: Louise Thompson delte bilde fra sykesengen. Foto: Skjermdump/Instagram
SYKDOM: Louise Thompson delte bilde fra sykesengen. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Louise Thompson (33) ble for alvor kjent da hun ble med i serien «Made in Chelsea». Hun har seinere vært å se i «The Jump» også.

Nylig har 33-åringen vært på ferie i Antigua, en øy i Karibia. Hun ble svært syk på ferien sin, og ifølge Sky News mistet hun enorme mengder blod.

Thompson booket derfor et tidligere fly hjem til Storbritannia, hvor hun ble lagt inn på sykehus umiddelbart.

SKREKKFALL: Aleksander Aamodt Kilde reflekterer om fremtiden ettter skrekkskadene han fikk i Wengen. Bilder: NTB/@akilde, Video: Teams/@akilde/@mikaelashiffrin, Haarstad/Sørø Olsen/Dagbladet Vis mer

Hun skriver selv på Instagram at reisen hjem var slitsom, men at det var en liten pris å betale for å få hjelp i hjemlandet.

Realitystjernen hevder at hun måtte på do hvert tjuende minutt, og at hun da mistet flere desiliter blod hver gang. Årsaken skal være at hun lider av ulcerøs kolitt, en betennelsestilstand som rammer tykk- og endetarmen.

Sykdommen er kronisk og kan variere i alvorlighetsgrad, skriver Helsenorge. Dette har hun ikke delt med følgerne sine tidligere.

Bildet Thompson deler er fra sykesenga, men hun skriver likevel at hun endelig er hjemme fra sykehuset. Hun beskriver sykdommen som skummel - hun skal ha blitt så dårlig at hun ikke klarte å gå, eller bære sin to år gamle sønn.

SKREKKSKADE: Mikaela Shiffrin har delt nye bilder fra sykehuset av kjæresten Aleksander Aamodt Kilde Vis mer

«Jeg har fått den beste pleien jeg noensinne har fått, spesielt på intensivavdelingen. Jeg har grått over hvor medfølende og god pleien har vært», skriver 33-åringen på Instagram og legger til at det er mange hun må takke.

«Det er mye jeg forhåpentligvis kan hjelpe med i framtida. Akkurat nå er jeg ikke i nærheten av å klare det. La oss fokusere på å gå igjen».