ARRESTERT: Etter at en kvinne ringte politiet i Los Angeles, ble Chris Brown arrestert utenfor hjemmet sitt, mistenkt for overfall med et dødelig våpen. Han svarte så på anklagene i sosiale medier. Video: CNN Vis mer

Ble arrestert i natt. Nå takker Chris Brown for støtten

Tar opp kampen mot pistol-påstandene. 

(Dagbladet): Natt til onsdag norsk tid ble Chris Brown arrestert av Los Angeles-politiet, mistenkt for vold med dødelig våpen.

Da hadde artisten forskanset seg i sitt hjem i flere timer, med politi ventende utenfor.

Bakgrunnen er at en kvinne anklager Brown for å ha truet henne med pistol da hun var på besøk i huset hans tirsdag.

Like før klokka 10 i dag publiserte Brown en oppdatering på Instagram, der han har tatt bilde av en Twitter-melding publisert av advokaten hans, Mark Geragos.

I tweeten takker Geragos for all støtte og lykkeønskninger, og skriver at Brown er sluppet ut av arresten.

- Anklagene mot ham er beviselig falske, skriver advokaten, og kvitterer med hashtagen #TeamBreezy.

En halv time etter ovennevnte Instagram-oppdatering publiserte Brown en video der artist og produsent Ray J (mannen som ble kjendis etter å ha laget sexvideo med Kim Kardashian) forteller hvor opprørt han er over saken.

- Jeg er ikke fornøyd med hvordan ting har blitt håndtert. Hvordan kan folk ta en falsk historie, og blåse den opp til noe mye større enn det den burde være? spør Ray J i videoen.

- Å reagere slik, uten egentlig å vite fakta, er ikke rett. Det burde ikke være slik, sier artistkollegaen, som sier at han støtter sin «homie» Chris, og avslutningsvis hevder at kvinnen bak anklagen forsøker å tjene penger på historien.

Brown selv kommenterer utspillet fra Ray J på følgende vis:

- Ekte venner!!!!! Verden vil få se!!! STOL PÅ MEG.

Real friends!!!!! The world will see!!! TRUST ME

A video posted by 1 YOU ❤️ 2 HATE (@chrisbrownofficial) on

Mens politiet ventet på ransakelsesordre utenfor huset hans i går publiserte Brown tre videoer der han blant annet kalte politiet for «den verste gjengen i verden», og bedyret sin uskyld.

Disse videoene er nå fjernet fra 26-åringens Instagram-konto.