Paulina Porizkova:

Ble arveløs:
- Grufull sorg

Røper sannheten om ekteskapet med den avdøde rockestjerna Ric Ocasek.

LETTER PÅ SLØRET: Paulina Porizkova røper nye detaljer om ekteskapet med Ric Ocasek. Foto: MediaPunch/REX
LETTER PÅ SLØRET: Paulina Porizkova røper nye detaljer om ekteskapet med Ric Ocasek. Foto: MediaPunch/REX Vis mer
Publisert

I september 2019 kom nyheten om at rockestjerna Ric Ocasek hadde gått bort, 73 år gammel. Han ble funnet død av ekskona Paulina Porizkova (57) i leiligheten sin på Manhattan i New York.

I ettertid ble det bekreftet at han gikk bort som følge av hjertesykdom, og Ocasek etterlot seg blant annet Porizkova, som han var gift med i 28 år.

Supermodellen har ved flere anledninger åpnet seg om den tøffe skilsmissen som ble et faktum i mai 2018. Men da eksmannen gikk bort midt oppi det hele, kom det fram at hun ikke var inkludert i musikerens arveoppgjør.

TUNG TID: Paulina Porizkova gikk gjennom en tung tid da eksmannen døde. Nå forteller hun hvordan relasjonen deres egentlig var. Foto: Gregory Pace/BEI/REX
TUNG TID: Paulina Porizkova gikk gjennom en tung tid da eksmannen døde. Nå forteller hun hvordan relasjonen deres egentlig var. Foto: Gregory Pace/BEI/REX Vis mer

Nå velger 57-åringen å fortelle sannheten om ekteskapet, og hvordan det egentlig sto til da Ocasek gikk bort. Det gjør hun i et innlegg på sin egen Instagram-profil.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

«Ric og jeg hadde vært separert i to år da han døde. Vi levde separate liv mens vi fortsatt bodde sammen. På Rock&Roll Hall of Fame-induksjonen dukket jeg opp som hans kone for siste gang. Jeg visste hvor mye det betydde for ham, og jeg ønsket å gi ham en perfekt helg i avskjedsgave», skriver hun innledningsvis.

Videre i innlegget skriver hun at Ocasek var den eneste artisten som ikke takket sin kone.

«Da hadde vi allerede vært separert i ett år. Jeg trodde vi navigerte livene våre med all kjærligheten vi hadde til hverandre. Det viste seg - etter hans død - at vi tenkte veldig forskjellig».

Modellen understreker at rockestjerna ikke lenger er med oss, og derfor verken kan avvise eller bekrefte noe, men at dette er hennes syn på deres relasjon.

«Jeg ble dypt såret av handlingene hans som kom til syne etter hans død - foruten at jeg ble kastet inn i en uventet og grufull sorg», fortsetter hun.

SKAL SKILLES: En gang i tida var tonen svært god mellom ekteparet Rudy (75) og Judith (64) Giuliani. Nå tar de skittentøysvasken i full offentlighet. Video / foto: NTB Scanpix. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer

Til tross for at Porizkova har gått gjennom en vanskelig periode i livet sitt, forstår hun at alle kan gjøre feil. Den dag i dag forteller 57-åringen at hun har blitt en bedre versjon av seg selv og setter pris på livet.

I innlegget skriver hun avslutningsvis at hun forteller mer om relasjonen til Ocasek i sin egen selvbiografien. Hun påpeker likevel at hun ikke kommer til å avsløre absolutt alt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer