Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Beyoncé:

Ble beskyld for å ha fylt leppene. Nå tordner det tilbake fra Beyoncé-leiren

- Jeg holdt kjeft sist gang Beyoncé var gravid, da dere trodde det var greit å mobbe henne. Det kan jeg ikke denne gangen. 

RYKTER: Et nettsted hevdet at Beyoncé har forstørret leppene sine. Det fant ikke agenten hennes seg i, og hun kommer nå med en tordentale som forsvarer sangeren. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Et nettsted hevdet at Beyoncé har forstørret leppene sine. Det fant ikke agenten hennes seg i, og hun kommer nå med en tordentale som forsvarer sangeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var i starten av februar at popdronninga Beyoncé (35) valgte å fortelle hele verden at hun er gravid igjen. Denne gangen skal hun ikke bare sette ett liv ut i verden, men to.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger, skrev hun den gang.

Tordentale

Bildet ble det mest likte i Instagrams historie, med nesten 11 millioner likerklikk. Siden har det blitt spekulert i både hvilke kjønn barna er og hva foreldrene skal kalle dem. «Formation»-sangeren har lagt ut flere bilder på sosiale medier den siste tiden, der hun stolt viser fram magen. Det er ikke kjent når hun har termin, men basert på størrelsen kan det ikke være mange ukene igjen før de to små ankommer.

Det er derimot ikke alle som deler stjernas glede. Et nettsted som kaller seg selv MediaTakeOut publiserte en artikkel der de spekulerte om den høygravide artisten hadde forstørret leppene med restylane, slik som Kylie Jenner har gjort. Det fant ikke artistens representant seg i.

I en lang kommentar, gitt til nettstedet Gossip Cop, forteller Yvette Noel-Schure, som har representert artisten siden Destiny's Child-dagene, at påstandene er tåpelige.

Det er sjeldent at Beyoncé selv eller teamet hennes kommenterer rykter, men denne gangen rant begeret åpenbart over for Noel-Schure.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

- Hva vet dere om effekten et svangerskap har på hele kroppen til en kvinne? Fortell meg, vær så snill. Visste dere at man, i tillegg til vektoppgang, ofte opplever dramatiske forandringer i blodstrømningene, som igjen skaper hevelser, spør hun i kommentaren sin.

Hun forteller videre at leppene ofte kan vokse, som påvirker alt fra taleevne til måten maten tygges på. Innlegget hennes fokuserer videre på hvorfor hun valgte å tordne tilbake om akkurat dette, når det i hele artistens karrière har versert flere titalls andre rykter.

- Det at vi ofrer ansiktet, føttene og hele kroppen vår er noe vi gladelig gjør, fordi vi ønsker å bringe mennesker inn i denne verden som en dag kommer til å kjempe mot deres hat og negativitet, forteller hun og fortsetter:

- Jeg holdt kjeft sist gang Beyoncé var gravid, da dere trodde det var greit å mobbe hennes om de feigingene dere er, da dere anklaget henne for å ikke være gravid, men jeg kan ikke det denne gangen, heter det i uttalelsen.

Beyoncé og ektemannen Jay Z har fra før dattera Blue Ivy Carter (5).

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer

Mystisk detalj

Artistens graviditet har klart å vekke oppmerksomhet hos fans og presse flere ganger allerede.

Hennes opptreden på Grammy-utdelinga i februar skapte overskrifter verden over, og spesielt her hjemme. Det guddommelige luksusantrekket hennes var nemlig designet av norske Peter Dundas, og bød på flere hemmelige detaljer.

Det ettersittende antrekket var gullbelagt med broderier, pyntet med store Kleopatra-inspirerte smykker og tilhørende slør. På hodet hadde 35-åringen en glorie-liknende krone, også den i gull.

KLARER DU Å FINNE DET? Beyoncés sceneantrekk under Grammy-utdelingen var gjennomtenkt til fingerspissene. Foto: Matt Sayles / Invision / AP / NTB Scanpix
KLARER DU Å FINNE DET? Beyoncés sceneantrekk under Grammy-utdelingen var gjennomtenkt til fingerspissene. Foto: Matt Sayles / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at Beyoncé hadde verdens øyne rettet mot seg, virket ikke Internett å ha lagt spesielt merke til den lille, mystiske broderidetaljen midt på «Queen B»s voksende babymage.

I alle fall ikke med det første. Både nettstedet Buzzfeed og magasinet Cosmopolitan oppdaget den relativt bortgjemte medaljongen først noen dager etter utdelingen, mens Refinery29 og TIME var litt tidligere ute.

Selv om artisten ikke har røpet noe selv, er de fleste enige om hvem som er avbildet på popstjernas kjole.

Den spesialsydde medaljongen er imidlertid ikke det eneste som skjuler seg i gullmønsteret.

På hoftene hadde Beyoncé også innbrodert to engler (tvillingene?), som var omkranset av blader fra planten hedera, også kjent som «ivy» på engelsk. Trolig en referanse til 35-åringens eldste datter, Blue Ivy (5).

- Jeg liker å lage plagg med historier. Det var en fin måte å feire Beyoncés øyeblikk på, forteller Beyoncés norske stjernedesigner til Vogue.

GULLBELAGT ANSIKT: Er det Beyoncés ansikt vi ser her? Foto: Matt Sayles / Invision / AP / NTB Scanpix
GULLBELAGT ANSIKT: Er det Beyoncés ansikt vi ser her? Foto: Matt Sayles / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer