Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kendall Jenner:

Ble beskyldt for å gjemme seg etter plastiske operasjoner. Nå går stjernemodellen hardt ut

Realitystjerne og modell Kendall Jenner finner seg ikke i ryktene. 

AVKREFTER: Kendall Jenner så seg lei av rykteflommen rundt henne. På sin egen app går hun nå hardt ut mot dem som hevdet at hun hadde operert ansiktet. Foto: NTB scanpix
AVKREFTER: Kendall Jenner så seg lei av rykteflommen rundt henne. På sin egen app går hun nå hardt ut mot dem som hevdet at hun hadde operert ansiktet. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Er man en av verdens største stjerner, er det nesten unngåelig at det oppstår falske rykter om deg. Man er alltid under lupen, og hvert steg man tar blir analysert og diskutert blant både fans og i pressen.

Det har supermodell Kendall Jenner (21) fått erfare. I høst valgte hun å slette sin konto på bildedelingstjenesten Instagram, der hun hadde over 60 millioner følgere. Spekulasjonene kokte, og selv om Jenner var raskt ute med å forklare at hun bare trengte en liten pause, var det flere som hevdet noe anent.

Det begynte nemlig å gå rykter om at modellen, som har en imponerende CV på tross av sin lave alder, hadde gjennomgått plastiske operasjoner. Det ble hevdet at stjerna hadde operert hele ansiktet, og at hun derfor tok et avbrekk fra rampelyset.

Et bilde publisert av Kendall (@kendalljenner)

Ryktene skulle vise seg å være nettopp rykter, og denne uka har stjerna slått hardt tilbake mot dem.

Slår tilbake

Det er på sin egen app at Jenner, som er halvsøstera til Kim, Kourtney og Khloé Kardashian, slår tilbake mot rykteflommen. Hun mener det er trist at ting har gått såpass langt at hun må avkrefte ryktene.

- Det er et veldig forstyrrende rykte, og det er veldig slitsomt. Hvorfor skulle jeg, som modell, forandret hele ansiktet mitt? Det gir ikke mening, skriver hun og fortsetter:

- Det er galskap. Noen ganger virker det som at folk vil at jeg skal tape, skriver stjerna.

21-åringen gjorde for øvrig sitt comeback på Instagram for flere uker siden, men det har altså ikke stoppet spekulasjonen hos fansen. At lillesøstera Kylie Jenner, som har innrømmet blant annet leppeforstørring, sminket storesøstera, skal ha startet ryktene.

Det var like før en livesendt samtale mellom de to at Kylie sminket Kendall. Hun hadde blant annet tegnet leppene til storesøstera si større, ved hjelp av en lipliner.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

- Plutselig var det bilder av meg ute med overskrifter som «Herregud, Kendall har fikset på leppene sine og forandret hele ansiktet - se på kinnbeina, se på nesa». Det var galskap, skriver 21-åringen på appen sin.

Alle Kardashian- og Jenner-søstrene har apper, der de legger ut ting som sminkevideoer, personlige historier og shoppingtips. Innholdet er bak betalingsmur, men akkurat dette har Jenner valgt å publisere åpent.

Bekymret for helsa

Rykter til tross, Jenner er utvilsomt en av nåtidens mest kjente modeller.

Før henne var det stjerner som Cindy Crawford og Iman som dominerte, men dagens supermodeller er like kjente. Jenner, Gigi Hadid og Jourdan Dunn kan sies å være noen av de som gjør det best i det 21. århundret.

Med de mange reisedøgnene og en stappfull timeplan, har Jenner begynt å kjenne konsekvenser i forhold til sin egen helse.

I en episode av «Keeping Up with the Kardashians» fra i fjor, avslørte supermodellen at hun den siste tida har kjent på en skremmende tilstand.

- Jeg våkner opp midt på natta og klarer ikke å bevege meg, sier hun, ifølge E! News.

20-åringen går ikke i detalj på hva som kan forårsake fenomenet, men flere spekulerer nå i hvorvidt det kan dreie seg om søvnparalyse.

I et videoklipp diskuterer supermodellen med sin mor, Kris Jenner, om de ubehagelige opplevelsene, hvorpå mora foreslår at datteren muligens sliter med angst.

- Alle sier at det ikke feiler meg noe, men jeg føler meg virkelig ikke bra, svarer 20-åringen tilbake.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media