Lil Xan:

Ble beskyldt for PR-stunt. Nå har de mistet sitt ufødte barn

Lil Xan og kjæresten i sorg.

MISTET UFØDT BARN: Lil Xan og kjæresten Annie Smith er i sorg. Foto: Instagram / Skjermdump
MISTET UFØDT BARN: Lil Xan og kjæresten Annie Smith er i sorg. Foto: Instagram / SkjermdumpVis mer

I februar var det full babyforvirring rundt Noah Cyrus' ekskjæreste, rapperen Lil Xan (22). Han og Miley Cyrus' lillesøster var sammen i en periode, men i september gikk de hver til sitt.

Kort tid seinere ble rapperen koblet til Annie Smith (21), og i februar kunngjorde den 22 år gamle rapperen at han ventet sitt første barn med sin nye flamme.

Nå, bare to måneder seinere, skal det unge paret har mistet sitt ufødte barn.

Den triste nyheten kommer fram i en lengre tekst på Instagram-profilen til Smith, ifølge People.

POPULÆR: Artisten Lil Xan har i flere år gjort det stort som artist. I februar spilte han blant annet på Rockefeller i Oslo. Foto: NTB scanpix
POPULÆR: Artisten Lil Xan har i flere år gjort det stort som artist. I februar spilte han blant annet på Rockefeller i Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sørger over tapet

- Sekundet jeg møtte deg visste jeg at du var spesiell. Jeg ble fullstendig forelsket i deg og jeg elsket deg mer og mer for hver eneste dag. Jeg visste ikke at man kunne føle det sånn for et annet menneske, skriver hun, og fortsetter:

- I dag føler jeg en smerte jeg ikke visste kunne eksistere. En smerte som kommer fra sjelen min. Til min nydelige engel, mamma elsker deg mer enn hun visste var mulig. Du har gjort meg til den lykkeligste kvinnen i verden bare ved å vite at jeg hadde mulighet til å bli moren din.

Artikkelen fortsetter etter innlegget:

Også Lil Xan, som er på turné i disse dager, har hintet om den triste nyheten i sosiale medier.

- Hei dere. Jeg føler meg ikke helt på topp i dag. Jeg beklager hvis jeg er litt borte de neste dagene, men jeg trenger å få hodet og tankene mine på plass. Jeg elsker dere, skriver han på sin Instagram-story.

ÅPNER OPP: Dette innlegget delte Lil Xan på sin Instagram-story. Foto: Instagram / Skjermdump
ÅPNER OPP: Dette innlegget delte Lil Xan på sin Instagram-story. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer

Ble beskyldt for PR-stunt

- Jeg ville vente, men jeg klarer ikke å holde fansen min ute. Jeg skal bli far. Elsker dere så mye, og håper dere følger med på denne reisen. Jeg har aldri vært lykkeligere. Dere er alle invitert til fest, jeg lover, skrev Lil Xan blant annet tilhørende et bilde av ham og kjæresten da de delte babynyheten for to måneder siden.

Samtidig spekulerte fansen heftig på om graviditeten var et PR-stunt fra parets side.

I en video fortalte 21-åringen at hun var ni uker på vei, og viste samtidig fram ultralydbildene av babyen. Lil Xan sa i videoen at han følte seg velsignet, og at han ikke hadde sett bildene før de spilte inn videoen.

Ultralydbildene vekket ifølge Cosmopolitan stor oppmerksomhet hos fansen, som tok til sosiale medier for å diskutere om bildene var ekte eller ei.

Mange trodde at bildene var blitt funnet ved hjelp av et enkelt Google-søk, og dermed falske.

Kort tid seinere tok Smith bladet fra munnen, og fortalte til E! News at hun var skuffet over fansens spekulasjoner rundt bildet.

- Da jeg publiserte Youtube-videoen med ultralydbildene, photoshoppet ei jente bildene og lastet dem opp på Google med et annet navn, årstall, og så videre, sa hun.

BRUDD: Noah og Lil Xan klarte nesten ikke holde fingrene fra hverandre. To uker etter at dette bildet ble tatt var det slutt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Noah og Lil Xan klarte nesten ikke holde fingrene fra hverandre. To uker etter at dette bildet ble tatt var det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beskyldt for utroskap

Forholdet mellom duoen ble kjent bare kort tid etter at Lil Xan og Noah Cyrus hadde gjort det slutt. I flere innlegg på sin Instagram-story delte både Cyrus og rapperen åpenhjertig om bruddet, som skal ha vært langt ifra hyggelig.

Ifølge People skal Lil Xan ha hevdet i et innlegg at han var blitt utsatt for utroskap, men han har i ettertid slettet innlegget.

Noah Cyrus, på sin side, forklarte at hun ble beskyldt for å være utro mot kjæresten, samtidig som hun delte flere bilder av tekstmeldinger de to hadde sendt til hverandre.

Alle innleggene startet med en video av artisten som gråt, mens hun beklaget den forvirrende situasjonen overfor fansen.