Demi Lovato:

- Ble etterlatt for å dø

Artisten kommer med sjokkerende innrømmelser i ny dokumentar.

ÆRLIG: Artist Demi Lovati kommer med flere sjokkerende innrømmelser om overdosen i 2018. Foto: Billy Farrell/BFA/REX/NTB
ÆRLIG: Artist Demi Lovati kommer med flere sjokkerende innrømmelser om overdosen i 2018. Foto: Billy Farrell/BFA/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommeren for snart tre år siden våknet verden til den sjokkerende nyheten om at artist Demi Lovato (28) hadde blitt hastet til sykehuset, som følge av en alvorlig heroinoverdose.

Fans over hele verden var i sorg, og man fryktet lenge for 28-åringens liv.

Artisten overlevde på mirakulært vis, og har i ettertid fokusert på egen helse. I den nye dokumentaren «Demi Lovato: Dancing with the devil» tar hun imidlertid et realt oppgjør med fortida.

- Jeg ble utnyttet

Da traileren til dokumentaren slapp ble det kjent at hun etter den nevnte overdosen fikk tre slag og hjerteinfarkt. Legene ga henne fem til ti minutter igjen å leve. I et nytt intervju med New York Times forteller artisten i tillegg at hun ble blind i en periode.

I dokumentaren avslører hun imidlertid mer av det som lå bak den skjebnesvangre natta.

- Jeg tok ikke bare en overdose. Jeg ble seksuelt utnyttet, åpner 28-åringen, ifølge People.

Artistens gode venninne, Sirah Mitchell, forteller hvordan stjerna ble gitt en heroin- og fentanylblanding av en narkotikalanger. Han skal deretter ha forlatt henne for å dø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer