Aksel Hennie:

Ble far på nytt i all hemmelighet

- Er nok en tydelig, men kjærlig far.

LYKKEN SMILER: Skuespiller Aksel Hennie avslører i et intervju med Dagbladet Magasinet at han og hans nye samboer har fått barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKEN SMILER: Skuespiller Aksel Hennie avslører i et intervju med Dagbladet Magasinet at han og hans nye samboer har fått barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske filmstjerna Aksel Hennie (42) er i disse dager fullt opptatt med forberedelser til lansering av sitt nye, store prosjekt. I «Mordene i Kongo» spiller han Joshua French (36), som sammen med Tjostolv Moland, spilt av Tobias Santelmann (38), ble arrestert og fengslet i det afrikanske landet for spionasje og drap i 2009.

Moland døde i fengselet, mens French ble returnert til Norge den 17. mai i fjor. Historien er nå filmatisert, og det er mange forventninger knyttet til den.

- Folk må se filmen og finne det ut selv. De fleste gode historier er komplekse. Det er også denne, sier Hennie i et rykende ferskt intervju med Dagbladet Magasinet.

- Kjærlig far

Det er lenge siden skuespilleren har latt seg dybdeintervjue på denne måten. Saken tar ikke bare for seg filmen, men også livet hans. Han dukker sjelden opp på rød løper, og er i hovedsak en privat mann.

På Instagram deler han små glimt av hverdagen, men aldri av familien. Etter at han og Tone Damli gikk fra hverandre, valgte han å stenge døra til sitt eget privatliv.

Derfor har det kanskje gått mange hus forbi at han har blitt pappa igjen. Fra før av har han en tenåringsdatteren Hedda, men nå har han og hans nåværende samboer fått en liten baby. Kjønnet på den lille nevnes ikke, men det er ingen tvil om at livet til den norske skuespilleren smiler om dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer