Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes:

Ble foreldre: - En måned for tidlig

Realityparet har blitt trebarnsforeldre.

BABYLYKKE: Realityparet Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes har fått sitt tredje barn. Foto: Privat
BABYLYKKE: Realityparet Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes har fått sitt tredje barn. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det oppsto søt musikk mellom Elin Bergius (27) og Christian Fredrik Trælnes (26) under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2015. Siden den gang har det gått slag i slag for realityparet som i etterkant har flyttet sammen, forlovet seg og fått de to døtrene Juni og Belle.

I fjor ble det kjent at familien på fire ventet enda et barn, og nå er babyen kommet til verden. Det avslører Bergius på sin Instagram-profil.

«Verdens fineste pappa rakk akkurat å komme til sykehuset før lillebror kom. Alt gikk veldig fort og gutten vår kom til verden i går 23. februar klokka 21.22 med keisersnitt», skriver Bergius innledningsvis til et bilde av seg selv fra sykesenga, hvor Trælnes gir henne et kyss på kinnet.

«Jeg vil bare si WOW til alle mødre som har gått gjennom keisersnitt, dere er fantastiske. Hadde jeg kunne valgt, ville jeg valgt vaginal fødsel alle dager i uka. Men nå er det gjort og han er endelig her. Vi nyter hvert sekund sammen med ham og han er så fin», fortsetter hun.

Fødselen kom bare noen dager etter at Bergius delte på Instagram at hun var innlagt på sykehus grunnet tidlig vannavgang. Ifølge Lommelegen innebærer tidlig vannavgang at vannet går før 37. svangerskapsuke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer