Lene Marlin:

Ble foreldre: - Takknemlig

Lene Marlin og Kåre Conradi har fått sitt første barn.

BLE FORELDRE: Kåre Conradi og Lene Marlin avslører babynyhet. Foto: Lise Åserud / NTB
BLE FORELDRE: Kåre Conradi og Lene Marlin avslører babynyhet. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni delte paret Lene Marlin (40) og Kåre Conradi (48) at de ventet sitt første barn sammen. De gjorde de på Instagram, der de skrev at de var overlykkelige og gledet seg stort til familieforøkelsen.

Nå har den lille meldt sin ankomst. Lørdag kunne nemlig sangstjerna dele med sine 19 000 følgere på Instagram at babyen kom for en stund siden, og at det var en liten jente de hadde fått.

«En liten jente som har forandret våre liv. Vi har holdt henne for oss selv en stund, det har vært fint. Skjønne, gode jenta vår», skriver hun.

Jenta har fått navnet Ellie. Sangeren skriver videre at de er lykkelige og takknemlige.

RADIO-GLEDE: I «Hver gang vi møtes» fortalte Lene Marlin om den første gangen hun hørte seg selv på radio. Video: TV 2 Vis mer

Skjulte forholdet

Det folkekjære paret prøvde lenge å skjule forholdet, men da det danske bandet Saybia i november 2007 hadde konsert på Rockefeller i Oslo sentrum, fikk Se og Hør tatt det første bildet av dem sammen. Det var ingen tvil om at kjærligheten blomstret mellom de to profilene.

Paret, som forlovet seg i 2013, har ved flere anledninger uttalt at de er hverandres store støtte.

I 2014 fikk Marlin stor oppmerksomhet da hun åpnet seg opp om sine psykiske problemer og selvmordsplaner i et leserbrev, og hun ble også kåret til «Årets forbilde» av Se og Hør det samme året.

Hun rørte mange med sin tale da hun fikk prisen.

ÅPNET OPP: Lene Marlin forteller de andre artistene i «Hver gang vi møtes» om den tunge tida. Video: TV 2 Vis mer

- Sier nei til å jobbe sammen

Til Se og Hør fortalte Conradi at han er utrolig stolt av hvordan forloveden har taklet sine utfordringer.

- Folk stopper meg på gaten for å fortelle hvordan Lenes artikkel har påvirket deres liv. Det er tydelig at det er mange som får hjelp, og det var jo det som var målet med artikkelen også. Jeg er veldig stolt av henne og veldig glad for det som skjer, sa han.

I et større intervju med Dagbladet tidligere i år kunne Conradi avsløre hvorfor han og forloveden takker nei til å jobbe sammen.

- Vi har blitt spurt mange ganger om å gjøre ting sammen. Det er veldig hyggelig, men vi sier alltid nei, sa han, og fortsatte:

- Vi har vårt liv hjemme, og er hver for oss på jobb. Vi har aldri hatt noen grunn til å endre på det, men aldri si aldri. Og vi synger bursdagssanger sammen.

Da Dagbladet møtte han i mars var han svært hemmelighetsfull på spørsmål om paret skal ha barn eller gifte seg, men nå er de altså blitt foreldre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer