Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bode og Morgan Miller:

Ble foreldre fire måneder etter den tragiske ulykken

Lykken smiler igjen for alpinist-paret.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For knappe fire måneder siden opplevde alpinstjerna Bode Miller (40) og kona Morgan Beck Miller (31) det utenkelige, da deres 19 måneder gamle datter Emmy døde i en drukningsulykke.

Nå har imidlertid sorgen snudd for de nybakte foreldrene, som kunne ønske et nytt barn, en sønn, velkommen til verden fredag 5. oktober.

Det bekrefter det lykkelige paret overfor People.

Fra før av har duoen sønnen Nash Skan (3) sammen. Bode Miller har også to barn fra et tidligere forhold, sønnen Samuel (5) og dattera Neesyn (10).

Vanskelig tid

Det var på Instagram i april de nybakte foreldrene kunne avsløre av de ventet deres tredje barn sammen.

Happy Easter 🐣🐰From our growing Miller Family

Et innlegg delt av Bode Miller (@millerbode)

To måneder seinere skulle lykken brått snu, da beskjeden om at deres 19 måneder gammel datter hadde omkommet.

Emmy falt i et svømmebasseng under et besøk hos naboene, og livet sto ikke til å redde. Det var foreldrene selv som kom med dødsbudskapet på sosiale medier.

Det lokale politiet bekreftet raskt datteras dødsfall, mens den lokale brann- og redningsetaten, Orange County Fire Authority (OCFA), ifølge ABC News hadde gitt ytterligere opplysninger rundt ulykken.

Til ABC News har redningsetaten forklart at de ble oppringt etter at dattera var funnet livløs i svømmebassenget. Hun skal ha forsvunnet fra foreldrene, som startet øyeblikkelig livredning da de fant dattera i vannet.

Da ambulansepersonell kom til stedet skal barnet ha blitt fraktet til det lokale sykehuset, men legene klarte ikke å redde livet til den lille jenta.

Den tragiske hendelsen har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier. Kort tid etter dødsfallet delte Miller flere bilder av dattera på sin Instagram-profil, der han blant annet takket for støtten i en vanskelig tid.

Kostbare sykehusregninger

- Takk for all kjærlighet og støtte, og til våre jordmødre Lindsey Meehleis og Courtney Kellis, som har hjulpet oss med å finne trøst i en umulig tid, skrev idrettsprofilen i Instagram-innlegget.

Miller ba samtidig om en hjelpende hånd, og henviste til en kronerullingssideder man kan donere et pengebeløp til familien.

«Ettersom familien går gjennom en uendelig sorg som ingen foreldre fortjener å oppleve, ber jeg om hjelp til å dekke kostbare sykehusregninger og utgiftene tilknyttet den kommende bisettelsen. Alt hjelper», sto det på nettsida.

Bode og Morgan Miller giftet seg i 2012 og fikk sitt eldste barn, sønnen Nash, i 2015.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!