Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Robbie Williams og Ayda Field:

Ble foreldre i all hemmelighet

Stjerneparet holdt sin siste familieforøkelse skjult.

FIKK EN SØNN: Robbie Williams og Ayda Field har blitt foreldre for fjerde gang. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Robbie Williams og Ayda Field har blitt foreldre for fjerde gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Høsten 2018 overrasket Robbie Williams (46) og kona Ayda Field (40) fans og media med å avsløre at de hadde blitt foreldre for tredje gang.

- Velkommen til verden Colette (Coco) Josephine Williams, skrev den nybakte moren under et bilde av datteren på Instagram.

Samtidig røpet hun at familiens nye tilskudd hadde kommet til verden via surrogati.

- Familier kommer i alle former, og denne lille jenta, som biologisk er vår, ble båret fram av en fantastisk surrogatmor som vil være evig takknemlig for.

Fra før av har stjerneparet datteren Theodora Rose (7) og sønnen Charlton Valentine (5), som Ayda selv har båret fram.

FLAUT: Under en konsert i Brisbane, Australia kom den 41 år gamle sangeren Robbie Williams med en flau sex-vits til en kvinnelig publikummer som viste seg å bare være 15 år gammel. Video: aussiefaraday / Youtube Vis mer

«Biologisk er han vår»

Fredag avslører Field at hun og Williams har blitt foreldre for fjerde gang. Også denne gangen via surrogati.

- Ser dere forskjellen … Vi ønsker å feire Valentines Day på den mest fantastiske måten … Beau Benedict Enthoven William. På samme måte som med Coco, så er han biologisk vår, men født via en fantastisk surrogat. Vi er så velsignet over å kunne holde vår sunne sønn trygt i armene, og nå er vi offisielt en komplett familie, jubler hun etterfulgt av emneknaggen #Overraskelse blant annet.

Den hyggelige babynyheten kommer samme år som firebarnsforeldrene feirer ti år som ektefeller.

Robbie og Ayda giftet seg i Los Angeles i august 2010, etter å ha vært kjærester i fire år.

Popstjerna Robbie Williams fikk sitt store gjennombrudd i «Take That» på 90-tallet, og har også i etterkant av boyband-suksessen blitt en av Storbritannias mestselgende soloartister gjennom tidene.

Den energiske og usjenerte briten er kjent for sine elleville liveopptredener, men har heller aldri lagt skjul på at han i lang tid slet med store rus- og alkoholproblemer.

Etter årevis med festing, ville damehistorier, opphold på rehab og psykiske nedturer, innrømmet «Feel»-stjerna i fjor vår at barna har forandret livet hans.

THE FOX: Under en intimkonsert i regi av radiokanalen Heart FM i London i går, framførte Robbie Williams sin versjon av den norske Ylvis-hiten. Video: Hayley Turner-Lewis Vis mer

- På 90-tallet pleide det å være strippere og kokain. Nå er det hummus og selleri, og livet mitt er mye bedre på grunn av det, fortalte han til Daily Star, ifølge Contact Music.

- Jeg levde som en rockestjerne. Gikk til sengs klokka tre eller fire om morgenen, og våknet på ettermiddagen. Etter at jeg fikk barn, innså jeg raskt at jeg ikke slet med insomnia, men at jeg hadde vært lat og hadde lett for overdrive, forklarte han videre.

Hyller kona

Sangeren har ved flere anledninger takket kona Ayda for all hjelp og støtte hun gir ham - ikke minst til å føle seg bedre i tyngre perioder.

- Hun er smart nok til ikke «å senke skipet», mens jeg bare vil senke det for å se hvordan det vil se ut, har Williams tidligere fortalt til The Sunday Times.

Da Williams gjestet det britiske TV-talkshowet «Loose Women» i 2016, avslørte han at den enorme suksessen holdt på å koste ham livet.

- Jeg ville vært død uten terapi. Jeg la meg inn på rehab et par ganger og har fått masse terapi. Det ledet meg til noen veldig mørke plasser da jeg prøvde å selvmedisinere meg og glatte over hvordan jeg hadde det på innsida. Jeg var nær ved å ikke være på denne jorda lenger, fortalte han den gang.

Vendepunktet kom da han møtte Ayda i 2006.

- Bli edru eller dø, var beskjeden jeg fikk. Da jeg ble bevisst på at dette var mitt eneste valg, gjorde jeg noe med det. Ayda hjalp meg. Livet mitt er så utrolig mye bedre fordi hun er en del av det, innrømmet han.