Kieran Culkin og Jazz Charton:

Ble foreldre i hemmelighet

Stjerneparet deler gladnyhet.

BLE FORELDRE: Kieran Culkin og Jazz Charton holdt fødselen skjult i over en måned. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB

BLE FORELDRE: Kieran Culkin og Jazz Charton holdt fødselen skjult i over en måned. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB

Vis mer
Publisert

I slutten av mai delte stjerneparet Kieran Culkin (38) og kona Jazz Charton at de ventet sitt andre barn.

Nyheten kom bare en måned etter at Kierans storebror, «Alene hjemme»-stjerna Macaulay Culkin (41), og kjæresten Brenda Song (33) fikk sønnen Dakota Song Culkin.

Siden den gang har det vært få oppdateringer fra stjerneparet, med unntak av noen bilder av gravidmagen på Chartons Instagram-profil. I helga valgte derimot paret å komme med en oppdatering til fansen.

Hylles: Cahtrin O'Hara går viralt etter at hun gjenskapte en av de mest ikoniske scenene fra julefavoritten «Hjemme alene». Vis mer

- Vår perfekte, lille mann

I et innlegg på Chartons Instagram kommer det nemlig fram at parets nye familiemedlem har kommet til verden. I innlegget kan man se flere bilder av stjerneparets baby.

«En måned med vår perfekte, lille mann», skriver Charton, etterfulgt av datoen da sønnen ble født.

Det viser seg nemlig at paret har holdt fødselen hemmelig i godt over en måned, ettersom sønnen kom til verden 17. august. US Weekly er blant mediene som omtaler saken.

Det kommer imidlertid ikke fram hva sønnen heter.

Fra før av har paret dattera Kinsley (2), som kom til verden i september 2019. Også denne nyheten delte tobarnsmora på Instagram. I motsetning til den nylige fødselen fikk hun ikke epidural da dattera kom til verden, noe hun påpekte i innlegget den gang.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

Planen endret seg

Charton skrev nemlig at da hun kom frem til sykehuset fikk hun ikke smertestillende ettersom hun var klar til å presse.

I innlegget påpekte hun imidlertid at hvis hun noen gang skulle føde igjen ville hun ha alt som fantes av smertestillende.

Og det ser det ut til at hun fikk denne gangen, ettersom hun la ved en emneknagg i det ovennevnte innlegget hvor hun skrev: «ta epidural».

Til tross for at stjerneparet nå er tobarnsforeldre hadde de opprinnelig ingen planer om å starte familie sammen.

- Jeg antar at hvis hun blir gravid, ville det være greit, men det ligger ikke i horisonten vår, uttalte Culkin til iNews i juli 2018, ifølge US Weekly.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

- Ingen av oss (søsknene, journ.anm.) har stiftet vår egen familie. Mora mi er en av elleve barn, og hun har ingen barnebarn - tenk deg det? fortsatte han den gang.

Det skal imidlertid nevnes at mora, Patricia Brentrup, har flere barnebarn i dag ettersom både Kieran Culkin og storebroren Macaulay Culkin har blitt fedre siden den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer