Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Rein Alexander:

Ble foreldre til tvillinger

- Jeg er så stolt som det går an å bli!

BLE FORELDRE: Rein Alexander og kjæresten har blitt foreldre til to små tvillingjenter. Foto: Privat.
BLE FORELDRE: Rein Alexander og kjæresten har blitt foreldre til to små tvillingjenter. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sangeren Rein Alexander (46) og kjæresten Marie Bjaaland Aadalen har blitt foreldre til tvillinger.

At barna har kommet til verden avslørte sangeren selv i et innlegg på Instagram.

«Prinsessene kom til oss i går kl. 13. Marie var og er bare helt utrolig, og jeg er så stolt som det går an å bli!», skriver han blant annet i innlegget.

Engstelige for barna

Til Dagbladet kan den nybakte faren fortelle at jentene kom til verden nesten to måneder før termin, og at de bare veide 1005 og 1700 gram.

Han skryter videre av både Tvillingforeldreforeningen, Rikshospitalet og Ullevål sykehus for oppfølgningen de har fått.

- Vi har vært spesielt engstelige for den minste jenta, men naturen er utrolig, og jaggu er personalet på Ullevål sykehus det også. 12 personer bare for å ta imot tvillingene, og for et opplegg og oppfølging. Tenk at vi er så heldige at dette skjedde her i Norge!, sier han, og legger til:

- Vi er lykkelige og stolte og gleder oss til hverdagen som tvillingforeldre!

At paret ventet tvillinger kunngjorde de nybakte foreldrene også i sosiale medier. At de ventet mer enn ett barn ble også gjort et poeng ut av i innlegget. På bildet poserte nemlig paret med kokkeluer, mel i fjeset, en sleiv, og i stekeovna lå det to boller.

«Ja nå har vi bakt og bakt, og dette ble resultatet! Vi kan ikke bli gladere! For et år 2018 skal bli!», skrev den vordende pappaen i innlegget.

Tvillinggener

At sangeren er stolt over samboeren, legger han ikke skjul på.

- Den viktigste og største jobben har min kjære Marie stått for. Hun er så sterk og jeg beundrer roen og motet hennes. Nå har jeg TRE sterke jenter, og det er den største glede, fram til guttene kommer. Altså trillingene jeg har bestilt, fleiper Rein Alexander overfor Dagbladet.

Til TV 2 har han nemlig tidligere forklart at han kommer fra en familie med både tvillinger og trillinger, og at det derfor ikke kom som noe sjokk at samboeren bar på to barn.

POPULÆR ARTIST: Rein Alexander får det nok travelt både på hjemmefronten og karrierefronten fremover! Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
POPULÆR ARTIST: Rein Alexander får det nok travelt både på hjemmefronten og karrierefronten fremover! Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

- Mitt største ideal, morfar, var én av ti brødre. Og i den søskenflokken var det både tvillinger og trillinger som kom på samme dag med ti års mellomrom.

Tung tid

At 46-åringen nå kan juble av lykke, er kanskje spesielt etterlengtet.

På tampen av 2016 kunne han nemlig fortelle til Her og Nå at han hadde tilbakelagt sitt livs tøffeste år.

I 2015 brøt han og hans daværende samboer Siw Hege Arntsen (32) forlovelsen, noe som førte til en lang og vanskelig flytteprosess, samtidig som han mistet lappen for råkjøring.

- Det ble en periode med lite jobb og dårlig økonomi. Jeg har følt meg ensom og kjent meg deprimert, hatt angst og har måttet bruke vennene mine og familien min for det de er verdt, fortalte han til ukebladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!