Kelly Clarkson:

Ble forlatt av faren som barn: - Har prøvd å få kontakt med ham

Verdensstjerna Kelly Clarkson åpner opp om sin vonde barndom til Fredrik Skavlan.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske artisten Kelly Clarkson (35) lever i dag et tilsynelatende lykkelig familieliv med ektemannen Brandon Blackstock og barna River (3) og Remington (1).

Selv har hun imidlertid ikke hatt den enkleste barndommen. I kveldens «Skavlan» forteller hun åpenhjertig om sin egen far, som forlot henne da hun var barn.

ARTIST: Kelly Clarkson vant første sesong av sangprogrammet «American Idol». Samme år ble hun slått av vår egen Kurt Nilsen under «World Idol», den eneste internasjonale utgaven av programmet. Foto: NTB Scanpix.
ARTIST: Kelly Clarkson vant første sesong av sangprogrammet «American Idol». Samme år ble hun slått av vår egen Kurt Nilsen under «World Idol», den eneste internasjonale utgaven av programmet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg har aldri hatt kontakt med ham. Mange synes at det er synd, men det er vanskelig å savne noe man aldri har hatt. Jeg har prøvd å få kontakt med ham noen ganger, mest for broren min sin skyld. Han er en del år eldre enn meg og har et barn som virkelig ønsket at alle bare skulle ordne opp og komme sammen, forklarer hun i sendinga.

  • Se video øverst i saken!

Videre utdyper Clarkson at hun har slått seg til ro med situasjonen.

- (...) Det handler ikke om hat, det handler bare om at det er greit at man går sin egen vei, sier hun.

- Er bare mennesker

Clarksons låt «Piece By Piece» handler om det ikke-eksisterende forholdet hun har med sin egen far. I et intervju med bladet Glamour i 2015, snakket hun om tankene hun har rundt situasjonen.

- Det er en positiv låt, selv om den virker trist. Jeg vet ikke hva faren min opplevde som barn, jeg vet ikke hvorfor han forlot meg og tok de avgjørelsene han gjorde, men alle er bare mennesker. Jeg forstår det ikke helt, men jeg forstår dybden av å få et barn nå, og han har fått meg til å ville være mer tilstedeværende i familien min, sa hun.

Samme året fortalte hun til programleder Gayle King i CBS This Morning at ektemannen Brandon Blackstock er helt annerledes enn hennes egen far.

På spørsmål fra King om hvordan han er annerledes, svarte Clarkson:

- Vel, han er til stede. Han vinner bare av å være der, sa hun, ifølge CBS News.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSKLUSIVT: Artist Kelly Clarkson har giftet seg med Brandon Blackstock, og heter nå Kelly Blackstock. Video: Weiss Eubanks Films Vis mer Vis mer

- Verste perioden i livet mitt

Kelly Clarkson giftet seg med managerens sønn, Brandon Blacstock, i 2013 - et par år etter at de ble sammen.

I tiden etterpå har de fått datteren River Rose og sønnen Remington Alexander sammen.

Tidligere i år avslørte artisten imidlertid at hun ikke ønsker å få flere barn, rett og slett fordi hun hater å være gravid.

- Hver gang jeg ser noen som er gravide, så ber jeg for dem. Graviditetene var bokstavelig talt de verste periodene i mitt liv, sa hun til People.

- Det er som om noen har vært i en ulykke. De er gravide, og jeg bare: «Å herregud!».

FANT DRØMMEMANNEN: Den amerikanske artisten falt pladask for managerens sønn, Brandon. Foto: NTB scanpix
FANT DRØMMEMANNEN: Den amerikanske artisten falt pladask for managerens sønn, Brandon. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette var for øvrig ikke første gang «Because Of You»-sangeren uttalte seg om sine utfordringer med å være gravid. Da hun var gravid med sønnen Remington Alexander i fjor, ba hun mannen sin om å sterilisere seg.

- Å være gravid er forferdelig. Det er ingenting magisk eller vakkert ved det. Jeg kommer til å minne barna mine om hva jeg gikk gjennom så lenge de lever, uttalte hun til Contactmusic den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer