Sølvi Monsen:

Ble forlovet etter «Farmen»-festen

- Det første jeg tenkte var at nå har det klikket for han.

FORLOVET: Sølvi Monsens kjæreste gikk ned på kne etter finalefesten søndag. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORLOVET: Sølvi Monsens kjæreste gikk ned på kne etter finalefesten søndag. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Han har jo prøvd et par ganger før, men det har liksom aldri passet helt. Men nå var det full klaff, forteller «Farmen»-deltaker Sølvi Monsen (55), til Dagbladet om frieriet som fant sted etter finalefesten søndag.

Forlovelsen ble først omtalt av VG.

Etter at årets «Farmen»-deltakere hadde samlet seg til finalefeiring søndag kveld, gikk nemlig Monsens kjæreste, Arnt Magne Bjørnø (56), ned på kne på hotellrommet - etter at de to hadde dratt hjem fra festen.

- Det første jeg tenkte var at nå har det klikket for han, ler hun, og legger til at hun synes det er veldig koselig å være forlovet.

Feiret på finalefesten

Etter at frieriet hadde funnet sted, tok det nyforlovede paret turen tilbake til festen for å fortelle den gledelige nyheten til de andre deltakerne. Der ble de møtt med jubel og gratulasjoner.

- Tonje (Frøystad Garvik,årets «Farmen»-vinner, journ. anm.) sprang rundt med meg på ryggen, med høye hæler og kjole. Så feiret vi til vi ikke klarte å feire mer, sier hun.

Sølvi hadde egentlig ikke planer om å gifte seg igjen, da hun har vært gift to ganger tidligere, men nå ser hun fram til å planlegge et bryllup som er akkurat slik hun og kjæresten vil ha det. Mest sannsynlig står bryllupet til sommeren, da vintersesongen er travel for det aktive paret. Blant annet ligger Monsen i hardtrening til Finnmarksløpet om dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer