FORLOVET: Sølvi Monsens kjæreste gikk ned på kne etter finalefesten søndag. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORLOVET: Sølvi Monsens kjæreste gikk ned på kne etter finalefesten søndag. Foto: Tore Skaar / Se og HørVis mer

Sølvi Monsen:

Ble forlovet etter «Farmen»-festen

- Det første jeg tenkte var at nå har det klikket for han.

- Han har jo prøvd et par ganger før, men det har liksom aldri passet helt. Men nå var det full klaff, forteller «Farmen»-deltaker Sølvi Monsen (55), til Dagbladet om frieriet som fant sted etter finalefesten søndag.

Forlovelsen ble først omtalt av VG.

Etter at årets «Farmen»-deltakere hadde samlet seg til finalefeiring søndag kveld, gikk nemlig Monsens kjæreste, Arnt Magne Bjørnø (56), ned på kne på hotellrommet - etter at de to hadde dratt hjem fra festen.

FORLOVET: Søndag kveld gikk Sølvi Monsens kjæreste, Arnt Magne Bjørnø, ned på kne og fridde. Foto: Privat
FORLOVET: Søndag kveld gikk Sølvi Monsens kjæreste, Arnt Magne Bjørnø, ned på kne og fridde. Foto: Privat Vis mer

- Det første jeg tenkte var at nå har det klikket for han, ler hun, og legger til at hun synes det er veldig koselig å være forlovet.

Feiret på finalefesten

Etter at frieriet hadde funnet sted, tok det nyforlovede paret turen tilbake til festen for å fortelle den gledelige nyheten til de andre deltakerne. Der ble de møtt med jubel og gratulasjoner.

- Tonje (Frøystad Garvik,årets «Farmen»-vinner, journ. anm.) sprang rundt med meg på ryggen, med høye hæler og kjole. Så feiret vi til vi ikke klarte å feire mer, sier hun.

Sølvi hadde egentlig ikke planer om å gifte seg igjen, da hun har vært gift to ganger tidligere, men nå ser hun fram til å planlegge et bryllup som er akkurat slik hun og kjæresten vil ha det. Mest sannsynlig står bryllupet til sommeren, da vintersesongen er travel for det aktive paret. Blant annet ligger Monsen i hardtrening til Finnmarksløpet om dagen.

FRILUFTSPAR: Det nyforlovede paret trives godt i naturen, og ønsker seg et uformelt bryllup med god stemning og gode venner. Foto: Privat
FRILUFTSPAR: Det nyforlovede paret trives godt i naturen, og ønsker seg et uformelt bryllup med god stemning og gode venner. Foto: Privat Vis mer

Paret trives godt ute i naturen, og Monsen ser for seg at de vil ha et uformelt bryllup med gode venner og god stemning. En idé er å se om det er muligheter for å leie årets «Farmen»-gård og ha festen der.

- Vi vil ikke ha et kirkebryllup, og vi vil gjøre det på vår måte. Vi er jo voksne og har vært gift begge to, så nå vet vi hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Så det blir ikke kjempestort - og vi vil feire med nære venner, sier den nyforlovede «Farmen»-deltakeren.

- Hvis vi har bryllupet på gården så kan vi jo invitere alle deltakerne til en reunion og ha «Farmen»-utfordringer på festen, ler hun.