Jon og Jaclyn Hill:

Ble funnet død på gata

Døde, 33 år gammel.

FUNNET DØD: Jon Hill ble forrige uke funnet død. Her avbildet med ekskona Jaclyn Hill. Foto: Skjermdump Instagram
FUNNET DØD: Jon Hill ble forrige uke funnet død. Her avbildet med ekskona Jaclyn Hill. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jaclyn Hill (32) er en av YouTube-universets største beautyprofiler, med flere hundre millioner avspillinger.

Gjennom åra har hun også vist mye fra privatlivet, og fansen har fått følge henne gjennom flere forhold. I 2009 giftet hun seg med ungdomskjæresten Jon Hill, før de gikk hver til sitt i 2018.

Torsdag kveld amerikansk tid ble Jon Hill funnet død, 33 år gammel.

- Det er med dyp anger og sorg at vi må meddele at vår elskede Andrew Jonathan Hill døde 10. august 2022. Vi er alle knust av den plutselige tragedien. Familien Hill ber om privatliv i denne åpenlyst vanskelige tiden, het det i en uttalelse fra familien.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan Hill døde, men rettsmedisineren i Los Angeles bekrefter nå at han ble funnet på gata - hvor han også ble erklært død. Det melder Page Six.

Dødsårsaken er ventet å ta flere måneder å finne ut, ettersom de nå venter på en obduksjonsrapport etter omfattende tester, sier rettsmedisineren videre.

Skuespiller Anne Heche (53) er død Vis mer

Jon Hill har i flere år vært åpen om at han har slitt med rusproblemer, og fortalt at det var en av grunnene til at paret skilte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer