Avicii er død:

Ble funnet på eiendommen til sultanens slektning

Omanske myndigheter forteller at Avicii døde flere mil utenfor Muskat.

FUNNET PÅ LUKSUSEIENDOM: Ifølge kilder i Oman, ble Avicii funnet på en eiendom som eies av en slektning av landets rike sultan. Foto: NTB scanpix
FUNNET PÅ LUKSUSEIENDOM: Ifølge kilder i Oman, ble Avicii funnet på en eiendom som eies av en slektning av landets rike sultan. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag døde den svenske artisten og DJ-sensasjonen Tim Bergling, bedre kjent som Avicii.

Han ble 28 år gammel, og døde i Omans hovedstad Muskat. Torsdag offentliggjorde familien et brev, der det kommer fram at artisten ikke «orket mere».

«Nå orket han ikke mer. Han ville få fred. Tim var ikke laget for det maskineriet han havnet i, han var en omtenksom kar som elsket sine fans, men skydde unna rampelyset», het det i brevet.

Funnet på luksuseiendom

Svenske medier har reist til Oman, og har i dag snakket med offisielle kilder. Aftonbladet får opplyst av Ahmed El Belushi, som jobber under statsadvokat Nasir al Rahabi, at stjerna ble funnet på en eiendom flere mil utenfor Omans hovedstad.

Det er fra politidokumenter El Belushi leser informasjonen. Godset han døde på eies av en slektning til den mektige sultanen i Oman, Qabus ibn Said. Området er dominert av rike mennesker fra Omans overklasse.

- Han ble funnet død, innendørs, sier han.

Den svenske avisa skriver at eiendommen består av flere lave hus og en gigantisk hage. Inngangene er overvåket av kameraer og uniformerte vakter. Journalistene fra avisa forsøkte å komme inn på området, uten hell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer