Megan Fox:

Ble globalt sexsymbol over natta. Så ble hun «dumpet» av Hollywood

Slik gikk det med Megan Fox.

FIKK STJERNESTATUS: Megan Fox ble særdeles ettertraktet etter at hun medvirket i «Transformers». Så sa det plutselig stopp. Her avbildet sammen med skuespillerkollega Shia LaBeouf. Foto: NTB Scanpix
FIKK STJERNESTATUS: Megan Fox ble særdeles ettertraktet etter at hun medvirket i «Transformers». Så sa det plutselig stopp. Her avbildet sammen med skuespillerkollega Shia LaBeouf. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Megan Fox (31) var det store bombenedslaget i filmverdenen i 2007, da gutter og menn verden over siklet over bildene av henne i «Transformers».

Etter at den første «Transformers»-filmen ble lansert, var Fox' ansikt i alle kanaler.

Tennessee-jenta ble raskt kåret til verdens mest sexy kvinne. Hun prydet forsiden på internasjonale magasiner, dukket stadig opp i tv-intervjuer og på eksklusive rød løper-arrangementer, og hadde pressen hakk i hæl hvor enn hun gikk.

Etter at hun i ble mamma for første gang i 2012, har 31-åringen derimot holdt en lav offentlig profil.

- Aldri komfortabel

Hun spilte riktignok i oppfølgeren «Transformers: Revenge of the Fallen» fra 2009, men da «Transformers: Dark of the Moon» skulle igangsettes var hun byttet ut med den britiske undertøysmodellen Rosie Huntington-Whiteley.

Kollega Shia LaBeouf har tidligere uttalt at skuespillerinnen selv var ubekvem ved hvordan hun ble framstilt i filmserien.

- Hun hadde en Spice Girls-aktig styrke ved seg, og en bevissthet på likestilling, som gjorde at hun følte seg usikker på å involvere seg med Michael Bay (regissør, journ.anm.). Noen mener han har en lite ærbar måte å filme kvinner på, sa LaBeouf i et intervju med Los Angeles Times i 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer