Tom Hanks og Rita Wilson:

Ble greske statsborgere

Stjerneparet har offisielt blitt tildelt et nytt statsborgerskap.

NYW PASS: Stjerneparet Tom Hanks og Rita Wilson ble denne uka tildelt nye pass, etter at de ble greske æresborgere. Foto: NTB Scanpix
NYW PASS: Stjerneparet Tom Hanks og Rita Wilson ble denne uka tildelt nye pass, etter at de ble greske æresborgere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Tom Hanks (64) og Rita Wilson (63) har de siste månedene vært mye omtalt. Tidligere i år ble det nemlig kjent at de begge var blitt smittet av coronaviruset, og de har begge delt hyppige statuser om helsa.

Nå er paret imidlertid friskmeldte, og det kan nå se ut til at de for tida oppholder seg i Hellas. På et bilde, delt av den greske statsministeren, poserer de også nå med greske pass.

Sammen med barna sine, Colin, Truman, Elizabeth og Chet, ble paret i fjor tilbudt å bli æresborgere i Hellas, ifølge CNN. Bakgrunnen skal være at greske myndigheter ønsket å rette oppmerksomhet mot hvordan paret har arbeidet med å spre informasjon og skape bevissthet rundt de massive skogbrannene som herjet områder rundt Athen i 2018, ifølge NBC News.

Nye pass

Nå kan altså paret vise fram sine nye greske pass. Det er den greske statsministeren Kyriakos Mitsotakis (52) som har publisert bildet på Instagram, der Hanks og Wilson holder opp sine røde EU-pass.

«Tom Hanks og Rita Wilson er nå stolte greske statsborgere», skriver statsministeren til bildet.

- Tom Hanks er en person som viste ekte interesse for menneskene som måtte lide på grunn av brannene i Mati, og økte bevisstheten rundt problemene på en global skala, sa innenriksminister Takis Theodorikakos til CNN i desember i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer