ØYEOPERERT: Programlederen James Corden har slitt med øyeproblemer i lang tid, og for noen uker siden måtte han hasteopereres. Her er han med kona Julia Carey. Foto: NTB Scanpix
ØYEOPERERT: Programlederen James Corden har slitt med øyeproblemer i lang tid, og for noen uker siden måtte han hasteopereres. Her er han med kona Julia Carey. Foto: NTB Scanpix Vis mer

James Corden:

Ble hasteoperert

Talkshow-verten måtte gjennom en brutal øyeoperasjon.

Publisert

Den engelske TV-programlederen James Corden (41) ble for noen uker siden hasteoperert, avslører 41-åringen i et intervju på «The Ellen DeGeneres Show». Corden leder det populære talkshowet «The Late Late Show With James Corden» som blir sendt på CBS.

I intervjuet med Ellen DeGeneres forteller «Carpool Karaoke»-stjerna at han en morgen våknet uten å klare å åpne øynene - samtidig som han hadde kraftige smerter.

41-åringen dro umiddelbart til legen, hvor han fikk beskjed om at han måtte opereres med det samme.

- Legen se på øyet mitt én enkelt gang, og sa: «Det må opereres nå». Jeg sa: «Men jeg har jo et show kl. 17.00», og da sa legen: «nei, det har du ikke».

Øyeskade

Den kjente talkshow-vertens øyeproblemer startet i 2012, da han fikk en øyeskade. Corden trodde den gang at øyet med tida ville hele seg selv. Men for et års tid siden fikk han igjen problemer med en rift i øyet.

For noen uker siden gikk det altså helt galt - og han måtte gjennom en brutal hasteoperasjon grunnet øyeskaden. 41-åringen forteller at han ble operert med lokalbedøvelse mens øyet hans ble holdt åpent - i våken tilstand.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

- De holder øyet ditt åpent som i «A Clockwork Orange», så du kan se alt de gjør, men du merker det ikke fordi du er helt følelsesløs, sier programlederen videre i intervjuet.

Corden sier også at han er glad for at det skjedde i hui og hast, fordi han da slapp å grue seg i lang tid før et eventuelt inngrep. Hasteoperasjonen innebar også at han måtte avlyse en episode av «The Late Late Show With James Corden».

Populære bilturer

Corden har blitt en verdenskjent stjerne takket være hans rolle som talkshow-vert i «The Late Late Show With James Corden», som har rullet over TV-skjermene siden 2015.

Det er kanskje det faste innslaget «Carpool Karaoke» som har truffet bredest. Konseptet går ut på at Corden inviterer flere stjerner på en biltur hvor de synger sammen for full hals.

En rekke berømte stjerner har opp gjennom åra tatt en biltur med Corden, og ikke sjeldent har videoene vekket oppsikt i sosiale medier. Store stjerner som Céline Dion og Justin Bieber har vært med, men Corden har tidligere avslørt hvem som er hans favorittgjest.

- I morgen kommer vi til å slippe «Carpool Karaoke»-innslaget med Paul McCartney. For meg personlig er det desidert mitt favorittinnslag i programmets historie, sa Corden til BBC Radio 1 i 2018, ifølge avisa New Zealand Herald.

PAUL: Paul McCartney er denne uka gjest i James Cordens talkshow-konsept, «Carpool Karaoke». Gordon avslørte i den forbindelse at Beatles-legenden var hans favorittgjest så langt. Video: The Late Late Show Vis mer

Corden forklarte videre at det var «en drøm som gikk i oppfyllelse» å få den tidligere The Beatles-legenden i passasjersetet.

- Det føltes så genuint. En perfekt måte å runde av det som har vært en fantastisk programuke, sa han den gang.

På privaten er Corden gift med Julia Carey, og de har sammen de tre barna Max, Carey og Charlotte.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer