Lilli Bendriss:

Ble hentet av ambulanse

Søndag fikk TV-profilen store smerter.

STORE SMERTER: Lilli Bendriss avslører overfor Dagbladet at hun i helga fikk store smerter og ble fraktet til legevakten i ambulanse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STORE SMERTER: Lilli Bendriss avslører overfor Dagbladet at hun i helga fikk store smerter og ble fraktet til legevakten i ambulanse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag fyller TV-profil Lilli Bendriss 76 år og skal ha en stor feiring sammen med vennene sine. Nå kan imidlertid 76-åringen avsløre overfor Dagbladet at hun bare dagen før ble fraktet til legevakten med ambulanse.

- Jeg fikk plutselig voldsomme magesmerter, som var så sterke at jeg måtte legge meg rett ut, forteller Bendriss, og legger til at hun tror hun må ha spist noe hun reagerte på.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.11.2014 VANSKELIGE FØLELSER: Søndag er det premiere på «Åndenes Makt», og sesongstarten innebærer blant annet dramatikk for klarsynte Lilli Bendriss. Video: TVNorge Vis mer

- Sterk smertereaksjon

- Jeg fikk en veldig sterk smertereaksjon og litt pusteproblemer, og da ble de rundt meg nervøse, så de bestilte ambulanse og fikk meg på legevakta, forteller TV-profilen videre.

76-åringen legger imidlertid til at formen er god og påpeker at det blir bursdagsfeiring i kveld.

- Alle prøver var bra, og jeg kan opplyse mine TV-seere om at hjertet, lunger, mage, og alt - det er ikke noe galt, fortsetter Bendriss.

Da TV-profilen lå i ambulansen innrømmer hun at hun kjente på at det var dagen før bursdagen og at det føltes «idiotisk» at det skulle bli såpass dramatisk. Det var først og fremst de rundt henne som var nervøse, ifølge Bendriss.

DATING: Det blir mye latter i Senkveld-studioet når Märtha Louise og Lilli Bendriss får spørsmål om dating og Tinder. Vis mer

- Dette var helt unødvendig. Dette går over av seg selv, forteller 76-åringen at hun tenkte.

- Var du redd selv?

- Nei da, jeg var ikke redd i det hele tatt. Jeg har hatt litt problemer med magen før, så det var bare at det ble ekstra sterkt, så ble de rundt meg redde. Jeg var ikke redd. Jeg er som regel aldri redd.

Tankevekker

- Og du føler deg helt fin i dag?

- Helt topp. Helt fin. Jeg har vært oppe siden klokka åtte i dag, og telefonen har ringt i ett kjør. Så jeg er «going strong», og gleder meg til selskapet i kveld, svarer bursdagsbarnet.

Selv om Bendriss føler seg helt fin, og ikke ble redd, innrømmer hun at en slik episode er en tankevekker.

- Man tenker i ettertid at livet er skjørt. Ting kan skje veldig fort. Og derfor er mitt motto at jeg skal leve hver dag fullt og helt, og tenke tilbake når kvelden kommer at «i dag har jeg hatt en fin dag, selv om det er utfordringer og ting som man kanskje ikke ønsker var der den dagen. Men jeg har lært noe i dag, jeg har opplevd noe i dag, og jeg må takke for det livet serverer meg».

- «Oi, var det en tilfeldighet»

Bendriss innrømmer at hun gleder seg stort til kveldens feiring, spesielt med tanke på pandemien hvor man ikke har hatt mulighet til å samles og klemme.

- Så bare det å være sammen med gode venner. Og danse! utbryter Bendriss når hun snakker om hva hun gleder seg mest til.

76-åringen kan også avsløre at det blir både DJ og underholdning i bursdagen - hvor det kommer nokså mange gjester.

- Det var så artig for da jeg telte opp, nå kan jo det forandres i løpet av dagen, var det 76 - og jeg blir jo 76 år, sier Bendriss lattermildt, og følger opp:

BURSDAGSHILSEN: I anledning sin 36-årsdag fikk Katy Perry en pikant hilsen på sin Instagram-konto. Video: Instagram/@orlandobloom Reporter: Christian Roth Christensen Vis mer

- Da tenkte jeg: «Oi, var det en tilfeldighet», men sånne ting forandrer seg alltid, så vi blir nok rundt 80-85 tenker jeg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer