17. mai:

- Ble ikke sykehus

Stjernene feirer 17. mai på ulikt vis.

FEIRET SAMMEN: Marius Borg Høiby og Nora Haukland tilbringer nasjonaldagen sammen. Foto: Skjermdump Instagram.
FEIRET SAMMEN: Marius Borg Høiby og Nora Haukland tilbringer nasjonaldagen sammen. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag feires Norges nasjonaldag landet rundt, og for mange starter dagen med en storslått frokost med champagne, eggerøre og kake.

Influenser Nora Haukland (25) og kjæresten Marius Borg (26), startet dagen med champagne. Det ble imidlertid noen klønerier. I en snutt på Instagram ser man at Borg forsøker å sable en flaske champagne med halvveis hell.

CHAMPAGNE: Marius Borg forsøker å sable en flaske champagne. Foto: Skjermdump fra Instagram
CHAMPAGNE: Marius Borg forsøker å sable en flaske champagne. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Etter at flasken knuses på midten hører man 26-åringen utbryte: «Jeg får det aldri til!».

Noen har imidlertid en mindre hyggelig start på dagen, deriblant komiker og programleder Einar Tørnquist (40).

«Fuckings verdens beste land»

På Instagram viser Tørnquist fram armene sine, som er så godt som oppspist av mygg, og forklarer:

«Hvis du noen gang blir lei av Norge og tenker at det kan være artig med syden en uke, så kan du bare ta turen til det helvetes bedritne mygghølet som heter Fuengirola i Spania og se 17. mai på TV derfra. Da kan du blåse helt sinnssyke summer på å lære leksa som er at Norge er fuckings verdens beste land», skriver programlederen, før han gratulerer det norske folk med nasjonaldagen.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Vis mer

«Jeg og familien kommer tilbake så fort som overhodet mulig. Om vi overlever».

Lagde sin egen bunad

Andre har delt bilder fra feiringen på Instagram, og flere har tilsynelatende en langt mer hyggelig feiring enn Tørnquist.

Influenser Anniken Jørgensen (27) lagde sin egen bunad, i anledning nasjonaldagen.

Artist Ben Adams (41) startet dagen med en 17. mai-frokost, og gratulerte sine norske følgere med dagen på Instagram med et bilde av seg selv, kona Sara Skjoldnes (32) og deres datter, Skylar (1).

Morten Ramm (44) brukte anledningen til å dele et humoristisk innlegg, hvor han snakker om skriver om tradisjonene på 17. mai.

Kyrre Gørvell-Dahll (31) best kjent under artistnavnet Kygo, hadde kledd seg i bunad for å feire grunnlovsdagen i hovedstaden. Han matchet kjæresten artisten Victoria Nadine (24), som han poserte med på Instagram.

Også tidligere ordfører og «Camp Kulinaris»-aktuelle Trude Drevland (75) har strøket bunadskjorta og pusset søljene, og deler en gratulasjon på Instagram.

Marna Haugen (42) og sønnene skulle egentlig tilbringe nasjonaldagen med storfamilien på Sunnmøre, men grunnet en glipp med bestilling av flybilletter ble dagen tilbragt på Østlandet.

Stjerneparet Linnéa Myhre (33) og Emil Gukild (31) feiret også med frokost og godt lag. Til en bildekarusell skriver Myhre at dette er hennes første nasjonaldag med bunad.

Linnea Myhre og Emil Gukild planlegger et stort bryllup. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

Se flere bilder fra kjendisenes 17. mai her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer