KASTET UT: Da Petter Stordalen stilte noen krav til «Skavlan»-redaksjonen, gikk det ikke helt som han hadde tenkt. Lyd: Storm Productions Vis mer

Petter og Gunhild Stordalen:

Ble kastet ut av «Skavlan»-innspilling

Kom med overraskende krav - ble kastet ut av studio.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uka gjestet programleder Fredrik Skavlan (53) Petter Stordalen (56) sin podkast «Stormkast», som han har sammen med Per Valebrokk (47). Ganske raskt ut i episoden kommer hotellkongen med en saftig avsløring om et besøk i det kjente talkshowet - som ikke gikk helt etter planen.

- Det er to ting jeg har opplevd i livet mitt som har vært relativt dramatiske. Det ene er at jeg fikk sparken fra Steen & Strøm i 1996. Det som ingen kjenner til, er at denne mannen her også har sparket meg en gang, sier Stordalen og henvender seg til Skavlan.

<strong>PÅ FEST:</strong> Petter og Gunhild Stordalen giftet seg i 2010. Nå kommer førstnevnte med en saftig avsløring om et «Skavlan»-besøk som ikke gikk helt som det skulle. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PÅ FEST: Petter og Gunhild Stordalen giftet seg i 2010. Nå kommer førstnevnte med en saftig avsløring om et «Skavlan»-besøk som ikke gikk helt som det skulle. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Stordalen beskriver en kveld hvor han og kona Gunhild Stordalen (40) skulle være gjester i Skavlans talkshow med samme navn. De var nervøse før besøket, og var ferdig pyntet og klare for innspillingen.

Tatt ut av sendingen

Ekteparet skal på vei til studio ha stilt noen krav til produksjonen, men like etterpå skal hotellkongen ha fått en kort melding hvor det kom fram at han og Gunhild var tatt ut av showet. Da skiftet det kjente paret retning på bilen og kjørte til en restaurant og spiste middag i stedet.

- DET GÅR LITT OPP OG NED: Petter Stordalen snakket om kona Gunhilds sykdom da han gjestet «Skavlan» fredag 16. oktober. Video: NRK Vis mer

- Det var en ting jeg lærte av det: integritet kan ikke kjøpes, uansett, og den som sto bak det, han står rett overfor meg nå, sier Stordalen og sikter til Skavlan.

I podkasten medgir Skavlan at han hadde håpet at Stordalen hadde glemt denne hendelsen, men han innrømmer at det er riktig. Talkshow-verten sier også at Petter og Gunhilds krav gikk ut på å åpne hele programmet - noe produksjonen ikke var interessert i.

Skavlan forteller at produksjonen kom i en vanskelig situasjon da Stordalen-paret ble droppet, men sier at de fikk løst det ved å hente inn en annen gjest.

- Det endte med at det kom inn en uteligger inn på deres plass […]. Det kunne ikke blitt en større kontrast, men det var også litt fint, sier Skavlan.

Den aktuelle uteliggeren var en kjent profil i bymiljøet i Stockholm, og pratet om kulda og livet som uteligger i episoden hvor Stordalen-paret ble droppet.

<strong>I 2015:</strong> Både Gunhild og Petter Stordalen har vært gjester hos Fredrik Skavlan flere ganger, etter at alt ikke gikk helt som det skulle første gang. Her forteller Gunhild om sykdommen sin i 2015. Foto: NTB Scanpix
I 2015: Både Gunhild og Petter Stordalen har vært gjester hos Fredrik Skavlan flere ganger, etter at alt ikke gikk helt som det skulle første gang. Her forteller Gunhild om sykdommen sin i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er riktignok mange år siden, og Skavlan legger til at Stordalen-paret har vært gjester i programmet en rekke ganger siden den gang - og at de begge har åpnet det velkjente talkshow-programmet. Skavlan innrømmer likevel at han tenkte sitt da Petter Stordalen stilte kravet.

EAT Forum 2019: "The Science is Clear- It's Time to Act". Gunhild Stordalen holdt tale under EAT Forum. Video: EAT. Vis mer

Blant annet tenkte programlederen at paret var for høye på seg selv og forteller at de prøver å ha som policy at de ikke godtar sånne krav.

Åpen om sykdommen

Gunhild og Petter Stordalen har vært gift siden 2011 og medvirket i det populære talkshowet en rekke ganger, både sammen og hver for seg, og blant annet snakket om sykdommen, systemisk sklerose, som Gunhild ble rammet av i 2014.

Sammen har Gunhild og Petter kjempet en intens kamp mot sykdommen de siste åra. Sykdommen angriper både hud og indre organer, og Gunhild har åpenhjertig fortalt om livet med, og kampen mot, sykdommen.

I august kunne hun dele gladnyheten om at hun er infeksjonsfri.

- Avslutter sykefraværet og ferien med godt mot, infeksjonsfri og med is og kjærligheten i mitt liv. Kan ikke vente med å jobbe igjen, skrev hun til et bilde av seg selv og ektemannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer