Petter og Gunhild Stordalen:

Ble kastet ut av «Skavlan»-innspilling

Kom med overraskende krav - ble kastet ut av studio.

KASTET UT: Da Petter Stordalen stilte noen krav til «Skavlan»-redaksjonen, gikk det ikke helt som han hadde tenkt. Lyd: Storm Productions Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka gjestet programleder Fredrik Skavlan (53) Petter Stordalen (56) sin podkast «Stormkast», som han har sammen med Per Valebrokk (47). Ganske raskt ut i episoden kommer hotellkongen med en saftig avsløring om et besøk i det kjente talkshowet - som ikke gikk helt etter planen.

- Det er to ting jeg har opplevd i livet mitt som har vært relativt dramatiske. Det ene er at jeg fikk sparken fra Steen & Strøm i 1996. Det som ingen kjenner til, er at denne mannen her også har sparket meg en gang, sier Stordalen og henvender seg til Skavlan.

Stordalen beskriver en kveld hvor han og kona Gunhild Stordalen (40) skulle være gjester i Skavlans talkshow med samme navn. De var nervøse før besøket, og var ferdig pyntet og klare for innspillingen.

Tatt ut av sendingen

Ekteparet skal på vei til studio ha stilt noen krav til produksjonen, men like etterpå skal hotellkongen ha fått en kort melding hvor det kom fram at han og Gunhild var tatt ut av showet. Da skiftet det kjente paret retning på bilen og kjørte til en restaurant og spiste middag i stedet.

- Det var en ting jeg lærte av det: integritet kan ikke kjøpes, uansett, og den som sto bak det, han står rett overfor meg nå, sier Stordalen og sikter til Skavlan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer