Morten Thoresen:

- Ble litt for direkte

Realitydeltakeren er klar på hva han er ute etter.

«VELDIG SINGEL»: Morten Thoresen har ikke gitt opp jakten på kjærligheten. Foto: Espen Solli / TV 2
«VELDIG SINGEL»: Morten Thoresen har ikke gitt opp jakten på kjærligheten. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

En ny sesong av «Forræder» er tilbake på skjermen, og i fredagens program ble endelig den tredje forræderen kjent - nemlig Carina Olset (41). De tre forræderne er altså Tamanna Agnihotri (26), Morten Thoresen (26) og Olset.

Når han ikke er med i realityprogrammer, bruker Thoresen tiden sin på bryting. De fleste fikk først øynene opp for 26-åringen gjennom NRK-serien «Hodet i klemme».

REALITYDELTAKERE: Tamanna Agnihotri, Viggo Venn, Marte Bratberg, Carina Olset, Michael Andreassen og Morten Thoresen er alle å se i «Forræder». Foto: Espen Solli / TV 2
REALITYDELTAKERE: Tamanna Agnihotri, Viggo Venn, Marte Bratberg, Carina Olset, Michael Andreassen og Morten Thoresen er alle å se i «Forræder». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Siden har 26-åringen dukket opp flere steder, og i vinter var han en av de heldige som fikk dra på date med influenser Fetisha Williams (30) i NRK-programmet «Fetisha sveiper».

FØRST UT: De tre forræderne har valgt ut sitt første offer i TV 2-programmet «Forræder». Reporter: Thale Kristensen. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

- Det var en morsom affære, det må jeg si. Jeg har aldri møtt noen så direkte og ærlig som Fetisha, så der lærte jeg noe nytt, forteller Thoresen overfor Dagbladet.

- Så da takler du direkte jenter?

- Eh nei, definitivt ikke. Det ble litt for direkte, innrømmer bryteren.

Han har tidligere ikke lagt skjul på at han er «veldig singel», og på leting - og forteller nå at kjærligheten fremdeles lar vente på seg.

- Jeg er fortsatt singel, men jeg orker ikke å stresse med det.

- Jeg har akkurat slettet Tinder og tenker at jeg må «go with the flow» for å finne noen som er riktig for meg. Jeg lar det bare gå sin gang og er det noen som dukker opp i DM’en eller ute på gata, så tar jeg det derfra. Akkurat nå så har jeg fokus på VM, også tar jeg det som det kommer.

NEKTET: Én av høstens «Forræder»-deltakere fikk en fysisk reaksjon på å bli utnevnt som forræder. Da ble valget enkelt. Reporter: Thale Kristensen. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

VM i bryting starter i Serbia denne helga, og Thoresen er en av til sammen ni brytere som skal kjempe om medaljer på Norges vegne. Bak slike medaljer ligger det beinhard jobbing, noe 26-åringen mener at en fremtidig partner må finne seg i.

- Jeg ser etter en som har forståelse for at den blir nummer to i livet mitt, fordi brytingen er alltid nummer en.

Ellers hadde det også vært fint om vedkommende var snill og grei, legger han til med et tannløst smil.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer