Joakim Kleven:

- Ble litt vel mye drama

Derfor er han ikke med i realityserien.

GODE VENNER: Joakim Kleven var med i de to første sesongene av TV 2-programmet «Sophie Elises Verden», men han er ikke å se i den tredje sesongen. Nå forteller han hvorfor. Her avbildet sammen med Sophie Elise Isachsen under premierefesten av tv-seriens tredje sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
GODE VENNER: Joakim Kleven var med i de to første sesongene av TV 2-programmet «Sophie Elises Verden», men han er ikke å se i den tredje sesongen. Nå forteller han hvorfor. Her avbildet sammen med Sophie Elise Isachsen under premierefesten av tv-seriens tredje sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager ruller den tredje sesongen av realityserien «Sophie Elises Verden» over tv-skjermene.

I serien får man følge den tidligere toppbloggeren og influenseren Sophie Elise Isachsen (25) og tre av hennes venner, Fetisha Williams, Charlotte Solli og Henrik Skansen.

Denne sesongen handler om 25-åringens endringer i livet, og ifølge TV 2 blir det en utfordring for henne å balansere høye ambisjoner og samtidig bevare vennskapene sine.

Takket nei

I motsetning til de to første sesongene, er ikke Isachsens nære venn, fotografen og regissøren Joakim Kleven, med - noe flere har undret seg over i sosiale medier.

På nettsamfunnet Jodel er det flere som den siste tida har spekulert på om det kan ha oppstått en konflikt mellom de to, og at det er grunnen til at han ikke lenger er med i tv-serien.

Til Dagbladet forteller Kleven bakgrunnen for hvorfor han takket nei til å være med i en ny sesong.

- Det er ikke mer dramatisk enn at jeg synes det ble litt vel mye drama i fjor. Det blir ganske sterkt når sånt utspiller seg på tv, og jeg ville ikke ødelegge det fine vennskapet med Sophie. Hun er helt fantastisk og jeg er veldig glad i henne, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer