Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Beverley Mitchell:

Ble mamma etter spontanabort

«Den syvende himmel»-stjerna ble mamma for tredje gang, etter at hun mistet tvillinger i en spontanabort.

BLE MAMMA: «Den syvende himmel»-stjerna Beverley Mitchell har blitt mamma for tredje gang. Her er hun avbildet med dattera Kenzie Lynne Cameron og skuespillerkollega Jessica Biel. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: «Den syvende himmel»-stjerna Beverley Mitchell har blitt mamma for tredje gang. Her er hun avbildet med dattera Kenzie Lynne Cameron og skuespillerkollega Jessica Biel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har nå gått 13 år siden dramaserien «Den syvende himmel» rullet over tv-skjermene for aller siste gang. I serien kunne ivrige seere dykke inn i livet til prestefamilien Camden i hele elleve sesonger.

Serien fokuserer på pastoren Eric Camden og kona Annie, samt deres store barneflokk, og de små og store hverdagsproblemene den store familien støter på.

7TH HEAVEN: Det populære familiedramaet ruller over tv-skjermer i elleve sesonger. Her er hele gjengen samlet. Foto: NTB Scanpix
7TH HEAVEN: Det populære familiedramaet ruller over tv-skjermer i elleve sesonger. Her er hele gjengen samlet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå har en av seriens største stjerner utvidet sin egen barneflokk.

Beverley Mitchell (39), aller best kjent som Lucy i familiedramaet, kunne nemlig søndag avsløre at hun tidligere denne måneden kunne ønske en liten datter velkommen til verden.

- Vi kunne ikke elsket henne mer

Nyheten bekrefter hun selv på Instagram, der hun også røper at den lille jenta har fått navnet Mayzel Josephine.

- Glad for å dele vår søte jente med verden, Mayzel Josephine. Mayzel har fanget hjertene våre og vi kunne ikke elsket henne mer! (...) Vi er overlykkelige og absorberer all kos og overrøser henne med kyss, skriver Mitchell til bildet av den lille dattera.

I et intervju med Us Weekly forteller 39-åringen at det var ektemannen Michael Cameron som valgte navnet for flere måneder siden.

- Så fort han sa det var jeg ganske låst på det. Da vi møtte henne var det veldig tydelig at hun var vår lille miss Mayzel. Hun er vår Mayzie-baby. Det er ganske passende.

Fra tidligere har paret dattera Kenzie Lynne (7) og sønnen Hutton Michael (5).

FØDSEL: Realitydeltaker lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Åpen om spontanabort

Det var i mars i år at skuespilleren fortalte at hun og ektemannen Michael Cameron ventet barn igjen, etter å ha gjennomgått en spontanabort i 2018. Paret ventet da tvillinger.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle spontanabortere etter to vellykkede graviditeter, skrev hun på bloggen sin den gang.

I et intervju med Us Weekly i april i fjor åpnet skuespillerne seg opp om opplevelsen, og fortalte at hun på en måte var takknemlig for at hun gikk gjennom det.

- Uansett hvor fælt det er, så føler jeg at, for meg, så var det læring i det, og jeg tar det til meg fordi jeg alltid ser for meg at livet er en reise og det er en grunn til det... Uansett hvor rart det høres ut, sa hun den gang, og fortsatte:

- Hvis det ligger i kortene for oss å få flere barn, så vil vi absolutt få flere. Hvis det ikke gjør det så er vi velsignet med to små engler og jeg kan si at jeg ikke savner noe i livet mitt.

ABORT: Da Christina Fraas hørte nyheten om de nye abortlovene i Alabama, som nesten tilsier abortforbud, klarte hun ikke unngå å si noe. Video: Privat. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Angivelig fått en sønn

«Den syvende himmel», eller «7th Heaven» på originalspråket, har sørget for startskuddet på en rekke skuespillerkarrierer.

Det gjelder blant andre Jessica Biel (38), som nok er den som har fått mest oppmerksomhet etter at serien ble tatt av tv-skjermen.

I ettertid har hun nemlig spilt i en rekke filmer og serier, og i 2007 begynte hun å date den verdensberømte artisten Justin Timberlake (39). Bryllupet sto i Italia i 2012, og tre år seinere ble paret foreldre for første gang - til sønnen Silas Randall Timberlake (5).

Nå ryktes det at også hun har ønsket et nytt barn til verden, ifølge blant andre Daily Mail. De melder at paret har fått en sønn. Det er imidlertid foreløpig ikke bekreftet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!