Mari Haugersveen:

Ble mamma for andre gang

Deler nyheten om familieforøkelsen på Instagram.

TOBARNSMOR: Realityprofil Mari Haugersveen har blitt mamma for andre gang. Foto: Andreas Fadum
TOBARNSMOR: Realityprofil Mari Haugersveen har blitt mamma for andre gang. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprofil Mari Haugersveen (38) kan tirsdag ettermiddag dele gladnyheten om at hun har blitt mamma for andre gang.

Babynyheten deler hun på Instagram til et bilde av den nyfødte sønnens føtter. I innlegget kommer det fram at 38-åringen fødte i dag, og at sønnen har fått navnet Charlie.

«Vi elsker deg så masse allerede. Herregud så magisk, nå er familien komplett», skriver hun.

I en tekstmelding til Dagbladet skriver Haugersveen at det føles utrolig fint og magisk.

- Og en fødsel som gikk så mye bedre enn den forrige, som var en stor lettelse i seg selv, føler meg nesten klar for maraton. Det er så rørende å se hvor stort dette er for Andreas også, fortsetter hun, og legger til:

- Nå gleder vi oss til å bli kjent med han og introdusere han for storebror, men vi er hodestups forelsket allerede.

KLAR FOR Å FØDE: Mari Haugersveen, kjent fra «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari» venter snart sitt andre barn, men svangerskapet har ikke vært enkelt. Video: Rød Løper Vis mer

Haugersveen har tidligere uttalt seg om svangerskapet i et intervju med Dagbladet. Da fortalte hun at svangerskapet hadde gått greit, og at hun hadde opplevd vanlige svangerskapsplager.

- Jeg er takknemlig for at jeg kan få barn, men jeg er ikke glad i denne tida, og er ikke en person som nyter det og synes det er flott. Jeg synes det er dritt å være gravid, men er glad for det som kommer ut av det. Det betyr ikke at jeg ikke er takknemlig for å få barn, sa hun.

Dramatisk fødsel

Overfor Dagbladet la ikke Haugersveen skjul på at hun gruet seg til fødselen, dette på bakgrunn av den dramatiske fødselen av sønnen Henry for fem år siden.

Henry har hun sammen med ekskjæresten Michael Christophersen, mens nyfødte Charlie har hun sammen med ektemannen Andreas Garmark.

- Det var en veldig lang prosess. Kroppen var ikke helt på lag, han satt seg fast, og måtte dras ut med sugekopp. Fy faen, det var så vondt. Etter tre forsøk, kom han endelig ut, mintes Haugersveen om sin første fødsel.

SYV ÅR SIDEN: Linni Meister Therese Haugsnes, Mari Haugersveen og Carina Dahl var med i realityserien «Tigerstaden» på TV 2 i 2012. De to sistnevnte oppsummerer hva de husker best. Vis mer

Etterpå fulgte ei uke med intensivbehandling der lille Henry måtte få hjelp til å puste. Likevel så hun fram til å gi Henry, som nå er fem år, en lillebror.

- Kvinner er jo supermennesker når de gjør det der. Det er en ganske kul jobb å bære fram et barn, la 38-åringen til.

Intimt bryllup

Familieforøkelsen kommer bare noen måneder etter at Haugersveen giftet seg med Andreas Garmark (31). Duoen ga hverandre sitt ja i juni i Ski kirke med 14 gjester til stede. Bryllupsreisen og den store bryllupsfesten er imidlertid coronautsatt til neste år.

Overfor Dagbladet fortalte Haugersveen at hun og ektemannen drømte om å kunne tilbringe bryllupsreisen på Mauritius eller Maldivene.

GIFTET SEG: Mari Haugersveen fikk sin Andreas Garmark i en liten seremoni i juni. Foto: Privat
GIFTET SEG: Mari Haugersveen fikk sin Andreas Garmark i en liten seremoni i juni. Foto: Privat Vis mer

Haugersveen innrømmet imidlertid at dette trolig ikke blir noe av da de vil ha nok å henge fingrene i som følge av familieforøkelsen. Dermed la ikke Haugersveen skjul på at de muligens må ty til Europa som reisemål.

I samme intervju åpnet Haugersveen seg om tilværelsen som nygift.

- Det er veldig stas. Folk sier at det ikke blir noe forandring, men jeg synes det. Vi ser hverandre på en litt annen måte. Når man bestemmer seg for å gifte seg, har man valgt hverandre, forklarte hun.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na har de publisert en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Det var i oktober 2017 at Haugersveen kunne bekrefte at hun hadde funnet kjærligheten på ny med Garmark, som går under artistnavnet «6AM».

Han har blant annet gitt ut hiten «Golden light», og hatt spillejobber på både VG-lista og Se og Hørs Kjendisgalla. Haugersveen på sin side har fast jobb som kursholder for sminkemerket bareMinerals.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer