Pippa Middleton:

Ble mamma for andre gang

Flere medier melder at Pippa Middleton har født - og avslører babyens kjønn og navn.

TOBARNSFORELDRE: Pippa Middleton og James Matthews skal ha fått sitt andre barn. Foto: James Gourley/REX/NTB
TOBARNSFORELDRE: Pippa Middleton og James Matthews skal ha fått sitt andre barn. Foto: James Gourley/REX/NTB Vis mer
Publisert

I desember begynte det å svirre rykter om at Pippa Middleton (37), hertuginne Kates lillesøster, ventet sitt andre barn sammen med ektemannen James Matthews (45).

Først i starten av mars ble gravidryktene bekreftet offisielt, og allerede nå melder flere medier at hun har født.

- Hun er perfekt

E! News skriver at en talsperson for familien bekrefter til dem at Middleton fødte tidlig mandag morgen, og at ekteparet har fått en datter.

- Mor og baby har det fint. Hun er perfekt, alle er overlykkelige over en så vellykket ankomst, sier kilden.

Paret skal ha besluttet å kalle datteren Grace Elizabeth Jane, ifølge nettstedet. Tante, hertuginne Kate, har også mellomnavnet Elizabeth.

Talspersonen er ikke navngitt, og ekteparet har ikke selv bekreftet babynyheten. Nettsteder som People og Hello! Magazine siterer også samme kilde på babynyheten.

Moren bekreftet graviditeten

Det var moren til Middleton, Carole Middleton (66), som bekreftet graviditeten for knappe to uker siden.

- Jeg håper å få se mer av familien min enn jeg fikk i fjor, inkludert, selvsagt, mitt nye barnebarn, sa hun da.

- Pippa og James er i ekstase. Det er fantastiske nyheter etter et vanskelig år. Hele familien gleder seg, fortsatte hun.

«HER ROYAL HOTNESS»: Bakenden til Pippa Middleton ble kjent over natta etter at hun stilte i en tettsittende elfenbenshvit kjole i søsterens bryllup i 2011. Video: Hege Varsi / NTB Scanpix Vis mer

Slitsomt svangerskap

Fra tidligere har ekteparet - som har vært gift siden 2017 - sønnen Arthur (2). Pippa Middleton fulgte i sin kongelige storesøsters fotspor da hun fødte sønnen ved Lindo Wing på St. Mary's Hospital i 2018.

Pippa Middleton har tidligere vært åpen om sitt første svangerskap. Ikke lenge før fødselen for to år siden delte hun sine tanker om den siste fasen av svangerskapet sitt i en spalte i Waitrose Weekend.

Der la ikke Pippa, som er vant til å være i mye fysisk aktivitet, skjul på at hun syntes det var slitsomt å gå høygravid.

«Den siste måneden nærmer seg, og magen vokser hver dag. Det å holde seg i aktivitet er kinkig, og både ryggen og korsryggen føles støl og ukomfortabel», skrev hun blant annet i spalten, ifølge Hello Magazine.

Pippa fortalte også om hvordan kroppen forandret seg mot slutten av svangerskapet, og hvordan dette påvirket hverdagslivet. Denne gangen har hun imidlertid vært taus rundt svangerskapet.

Stjal oppmerksomheten

Den engelske sosietetskvinnen Pippa Middleton gikk en aprildag i 2011 fra å være «ingen» til å kanskje bli Storbritannias mest omtalte kvinne.

Samme dag giftet søsteren hennes, Kate, seg med den britiske arveprinsen William. To milliarder mennesker fulgte med mens seremonien ble sendt på tv-kanaler verden over.

FIKK EN SØNN: Hertuginne Kate og prins William viste frem den nyfødte prinsen, kun timer etter fødselsen. Video: NTB Scanpix Vis mer

Bruden klarte imidlertid ikke å stjele showet. Det sto Philippa Charlotte «Pippa» Middleton for. Iført en tettsittende, elfenbenshvit kjole fra Alexander McQueen som viste fram figuren hennes, ble hun slått opp i flere tabloidaviser rundt om i landet, og fikk en tittel som skulle holde seg for alltid - «Your Royal Hotness».

Siden har hun vært populær i utenlandsk presse, og i 2017 var hun hovedperson i eget bryllup da hun giftet seg med James Matthews. Året etter ble de foreldre til lille Arthur, som nå altså skal bli storebror.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer