Jørgine Massa Vasstrand:

Ble mamma for fjerde gang

Den lille gutten har endelig meldt sin ankomst.

MAMMA IGJEN: Jørgine Massa Vasstrand har endelig blitt mamma igjen - for fjerde gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MAMMA IGJEN: Jørgine Massa Vasstrand har endelig blitt mamma igjen - for fjerde gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli i fjor kunne influenser Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (31) dele at de ventet sitt andre barn.

Influenseren har to barn fra et tidligere forhold, mens dette blir Sundlis andre barn med 31-åringen. Hun har tidligere avslørt at de denne gangen ventet en liten gutt.

Vasstrand har tidligere vært åpen om vanskelige graviditeter og fødsler, men nå er endelig ventetida over.

På Instagram deler nemlig ekteparet nå den hyggelige nyheten om at den lille gutten har kommet til verden.

Der røper hun også at den lille gutten har fått navnet Indigo Iro.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Kjedelig

Da Dagbladet møtte influenseren på TV 2s høstlansering i fjor høst, i forbindelse med den nye sesongen av tv-serien «Funkyfam», la hun ikke skjul på at også denne graviditeten har vært utfordrende.

- Jeg liker ikke å være gravid. Jeg synes det er kjedelig, og det varer for lenge. Det er bare drit, sa hun lattermildt.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Til tross for at prosessen ikke har vært særlig morsom for 31-åringen, påpekte hun at familien gledet seg stort til å få nok et familiemedlem - som nå altså endelig har kommet til verden.

- Jeg gleder meg veldig til dette barnet kommer ut, han skal bli like høyt elsket som de tre andre!

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Firebarnsmor

Det var i 2018 nyheten om at ekteparet hadde fått sitt første barn sammen kom. Da ble nemlig lille Milano født.

Treningsinfluenseren har også sønnen Sokrates og dattera Filippa fra et tidligere forhold.

Ekteparet møttes for sju år siden, i 2015, og ble et par bare kort tid etter. I september 2016 forlovet de seg, og ett år seinere ble de mann og kone.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer