FORELDRE: Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Ida Gran-Jansen:

Ble mamma for første gang

- Vi er forelsket i den lille gutten allerede.

Bakeblogger Ida Gran-Jansen (31) og samboeren Eirik Lyssand (31) er blitt foreldre for første gang, til en liten gutt.

Det bekrefter Gran-Jansen på sin Instagram-profil.

«Max.10.03.2019. Vi er forelsket i den lille gutten allerede», skriver 31-åringen.

Den bakeglade 31-åringen var aktuell i «Farmen kjendis» da hun for to år siden røpet at hun hadde funnet lykken med Lyssand. I forbindelse med en kinopremiere noen måneder etter, viste hun fram kjæresten på den røde løperen.

- Vi har det veldig gøy sammen. Han er verdens beste, sa hun til Dagbladet på den røde løperen.

Avslørte graviditet

Det var i oktober at Gran-Jansen kunne avsløre at hun og samboeren ventet barn. Den gledelige nyheten delte hun med sine over 98 000 følgere på Instagram.

Med et bilde av seg selv og samboeren, la 31-åringen ved en rekke emojier som bekreftet at de ventet barn, blant annet en «snart»-emoji, en baby, en tåteflaske og et hjerte.

🔜👶🏽🍼❤️

A post shared by idagranjansen (@idagranjansen) on

Overfor Dagbladet fortalte bakedronninga at hun og samboeren gledet seg stort til å bli foreldre.

- Det er en stund siden vi fant ut av det. Vi hadde jo en mistanke. og ble kjempeglade da vi fant ut at det stemte. Jeg vet ikke helt hvordan dette blir, det vet man på en måte ikke før man sitter her med den lille i armene, sa hun.

BAKEVINNER: Ida Gran-Jansen har vunnet «Hele Norge Baker». Her forteller hun om hvordan hun opplevde seieren, og gir råd til kjøkkenspirer. Video: ChristianRoth Christensen Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Falt for kjæresten på løpetur

Som tidligere nevnt var det etter at Gran-Jansen deltok på «Farmen Kjendis» i fjor at varme følelser oppsto mellom duoen.

- Han er supersosial, omsorgsfull og raus. Og det beste av alt: Det virker som han har falt skikkelig i smak hos familien min. Både mor og mormor har falt pladask, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Bakebloggeren kunne også fortelle at hun falt for kjæresten under en løpetur.

- Jeg spurte Eirik om vi skulle ta en løpetur sammen. Vi løp Bygdøy rundt, badet og koste oss i sommervarmen. Etterpå var jeg helt solgt. Det sa bare pang, sa 31-åringen den gang, og la til at kjæresten er lærer og blant annet jobber med barnevernsbarn.