Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Caroline Skjelbred:

Ble mamma for første gang

Moteprofilen avslørte nyheten på Instagram.

NYBAKT MAMMA: Moteprofil Caroline Skjelbred røper på Instagram at hun har blitt mamma for første gang, til dattera Stella. Foto: Privat / Instagram
NYBAKT MAMMA: Moteprofil Caroline Skjelbred røper på Instagram at hun har blitt mamma for første gang, til dattera Stella. Foto: Privat / Instagram Vis mer

Den alvorlige og mye omtalte corona-pandemien har ført til strenge tiltak og retningslinjer fra myndighetene, og hverdagslivet er blitt endret i stor grad for mange.

Noen ting må imidlertid gå sin gang, blant annet svangerskap og fødsler.

Blant dem som kan glede seg over å ha blitt mor for første gang denne perioden, er blogger og Elle-profil Caroline Skjelbred (35).

Det var i august at hun og forloveden Nils Olav Lausund (39), kjent under artistnavnet Nils Noa, kunne røpe at de ventet barn sammen. Siden den gang har 35-åringen både titt og ofte delt bilder fra svangerskapet med følgerne sine.

Lang fødsel

På sin Instagram-konto avslørte Skjelbred tirsdag at hun endelig er blitt mamma, til en liten datter som allerede har fått navnet Stella.

I innlegget skriver moteprofilen at det tok hele 56 timer fra hun fikk intense modningsrier til den vesle datteren ble født. Videre rettet Skjelbred en stor takk til doulaen sin.

- Hadde aldri klart våkendøgnene jeg har hatt uten kjære doulaen vår som hjalp til hjemme hele søndag, fra tidlig morgen til natt til mandag, skriver hun.

En doula er for øvrig en fødselspartner som gir emosjonell, fysisk, informativ og praktisk støtte til en kvinne og hennes partner under hele fødselsprosessen, og også i tida før og etter fødselen.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- En enorm takk til alle teamene vi hadde på Ullevål sykehus som aldri ga opp - tre vaktskifter måtte til før Stella så verden for første gang. Og Nils som heier meg gjennom hver rie og på hver push - Love you! Vi er overlykkelige, avslutter den nybakte moren innlegget med, til et bilde av seg selv og den nyfødte datteren.

Gratulasjonene har strømmet inn siden 35-åringen delte innlegget, og flere av Skjelbreds kjendisvenner har delt sine hilsener.

Camilla Pihl (42), som venter barn med samboeren Peter Peters, skriver følgende:

- SUPERWOMAN. Gleder meg så mye til vi kan gi dere alle en stor klem!!

- Stella. Velkommen. Gleder meg så mye til å bli kjent med henne. Gratulerer så så så mye, skriver programleder Triana Iglesias (38).

Dagbladet har vært i kontakt med Caroline Skjelbred. Hun er kjent med at vi omtaler nyheten, men ønsker ikke å kommentere saken.

GIR RÅD: Tre ting du bør tenke på når du må være sammen med dine nærmeste over lengre tid, forteller familieterapeut og komiker Dora Thorhallsdottir / 17. mars 2020. Video / foto Øystein Sæthre / Tore Skaar Vis mer

Fridde i Brasil

Det var i 2017 at Skjelbred kunne avsløre overfor Min Mote at hun hadde funnet lykken med Nils Olav Lausund, bedre kjent som Nils Noa.

Drøyt ett år seinere fridde Lausund, og på sin Instagram-konto kunne 35-åringen avsløre at hun sa «ja» under en ferietur til Brasil.

View this post on Instagram

I said YES ❤️👰🏼 @nilsnoa

A post shared by CAROLINE SKJELBRED (@carolineskjelbred) on

Siden den gang har paret delt en rekke bilder av hverandre på sosiale medier.

I et tidligere intervju med VG har Skjelbred uttalt at hun føler at forholdet med Lausund er fylt med masse kjærlighet og respekt.

- Vi har en fin måte å kommunisere på og se hverandre. Det er ikke noe vi vil forandre – vi ser hverandre og liker hverandre sånn som vi er, sa hun til avisa.

BABY-KLAR: Helene Olafsen hadde termin 12. mars, men klarte likevel å spille inn «Senkveld» foran en tomt studio samme dag. Vis mer

Babylykke

Det er imidlertid ikke bare for Skjelbred og forloveden at babylykken smiler om dagen.

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (30) kunne mandag avsløre at hun hadde fått en sønn sammen med forloveden Jørgen Nilsen (30).

På Instagram delte den nybakte pappaen da et bilde av Olafsen og sønnen, der han skrev følgende:

- Velkommen til verden, lille Louie.

Videre avslørte han at sønnen kom til verden søndag forrige uke.

- Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to, avsluttet han.

Også Olafsen selv delte et bilde på Instagram, der hun i likhet med Caroline Skjelbred takket Ullevål sykehus for hjelpen de hadde fått.

- Han er helt perfekt i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus. Og takk for alle meldinger som allerede har kommet inn til vår lille familie, skrev Olafsen til et bilde av forloveden og sønnen.

Lille Louie trosset termin 12. mars, samme dag som Olafsen møtte opp på jobb for å spille inn den ukentlige episoden av «Senkveld». Dermed kom sønnen til verden tre dager på overtid.

Hele Norges coronakart