Truls Svendsen:

- Ble med meg hjem

Truls Svendsen åpner seg om forholdet.

KJÆRLIGHET: Det var nærmest kjærlighet ved først blikk for Truls Svendsen og kjæresten Charlotte Smith. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRLIGHET: Det var nærmest kjærlighet ved først blikk for Truls Svendsen og kjæresten Charlotte Smith. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kunne programleder Truls Svendsen (50) dele den gledelige nyheten om at han og kjæresten Charlotte Smith (35), hadde funnet lykken.

I mai 2019 ble paret foreldre for første gang, og i desember året etter ble de tobarnsforeldre.

Nå åpner Svendsen seg om hvordan han og kjæresten møttes.

Programlederen gjestet nylig Ida Fladens (36) podkast «Ida med hjertet i hånden». Der kunne han fortelle at det første møtet med Smith fant sted mens han var ute og spiste lunsj med ei venninne.

KORONA: Eyvind Hellstrøm blir fortvila da makkeren Truls Svendsen kommer med beskjed om sykdom. Video: TV2. Vis mer

- Vi satt og spiste. Plutselig kom venninnen hennes forbi - Charlotte. Vi hilste, og jeg merket at det var en bra greie med en gang. Det ble selvfølgelig ikke noe mer av bare den lunsjen, men så møttes vi flere ganger. En kveld vi var ute skjønte jeg at jeg likte henne, og jeg tror hun likte meg også, forteller han til Fladen.

På dette tidspunktet hadde de bare kjent hverandre i noen dager, men de kjente allerede på følelsene for hverandre.

- På utestedet sa hun til meg: «Du, Truls? Nei glem det», så da jeg tok en rå sjans og sa: «Jeg vet hva du skal si, og jeg digger deg også». Også stemte jo det da. Så da ble hun med meg hjem. Men jeg fikk ikke ligge med henne, forteller Svendsen lattermildt.

Smith ble værende i leiligheten etter den festfylte kvelden, og flyttet nærmest inn, forteller tobarnsfaren videre.

Svendsen legger ikke skjul på at også de har hatt sine opp og nedturer. Han forteller at de på et tidspunkt tok en pause fra hverandre, men at han er utrolig glad for at de fant tilbake til hverandre fort.

- Vi har aldri spurt hverandre «Skal vi være kjærester?». Det ble bare oss, avslører han overfor Fladen.

LATTERKRAMPE: Eyvind Hellstrøm har koronaangst, og det vet Truls Svendsen å utnytte. Video: TV 2 - Truls á la Hellstrøms Bistro Vis mer

Paret har de to døtrene Eva (3) og Annie (1) sammen.

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble for øvrig kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesida av Dagbladet i 2017.

Den gang hadde han gitt et intervju til Dagbladets lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise fram og skryte av kjæresten sin på Instagram:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer