Ellen DeGeneres:

Ble mobbet etter at hun kom ut av skapet: - Jeg gikk inn i en alvorlig depresjon

Da Ellen DeGeneres kom ut av skapet i 1997 ble det sett på som kontroversielt. Nå snakker hun ut om hva som egentlig skjedde.

BLE MOBBET: Talkshowverten Ellen DeGeneres opplevde mobbing da hun kom ut av skapet i 1997. I et nyrlig intervju snakker hun ut om hva som egentlig skjedde. Foto: NTB Scanpix
BLE MOBBET: Talkshowverten Ellen DeGeneres opplevde mobbing da hun kom ut av skapet i 1997. I et nyrlig intervju snakker hun ut om hva som egentlig skjedde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De siste åra har talkshow-stjerna Ellen DeGeneres (59) gjort stor suksess som standupkomiker, skuespiller og ikke minst med sitt eget talkshow «Ellen», som gjester alt av verdens største superstjerner.

Med en fanskare uten like med flere millioner følgere på sosiale medier, og et lykkelig ekteskap med den australske skuespilleren Portia de Rossi (44), ser det ut til at livet til den 59 år gamle superstjerna smiler.

Men til tross for stor suksess syntes ikke den populære talkshowverten at det er lenge siden hun var gjennom sitt livs helvete.

Mistet jobben

Da DeGeneres kom ut som lesbisk på forsiden av magasinet TIME i 1997, med tittelen «jepp, jeg er homofil», startet det hele.

Oppslaget fikk massiv oppmerksomhet, og bare noen uker seinere skapte hun tv-historie, da rollefiguren hennes i tv-serien «Ellen» sto fram som lesbisk i episoden «The Puppy Episode».

Episoden ble sett av om lag 44 millioner personer, og vant en Emmy-pris. Men på privaten måtte DeGeneres tåle hard medfart, for det var ikke hverdagskost i USA på 1990-tallet at tv-kjendiser kom ut av skapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer