Millie Bobby Brown:

Ble mobbet så mye at hun måtte bytte skole

- Det førte til mye angst og problemer.

STJERNE: I dag er 15 år gamle Millie Bobby Brown en av Hollywoods store stjerneskudd. Da hun gikk på skolen i England opplevde hun imidlertid ikke bare oppturer. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: I dag er 15 år gamle Millie Bobby Brown en av Hollywoods store stjerneskudd. Da hun gikk på skolen i England opplevde hun imidlertid ikke bare oppturer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden, i 2016, kom den første episoden av serien «Stranger Things» ut på Netflix, og siden den gang har den britiske skuespilleren Millie Bobby Brown (15), som har en av hovedrollene i serien, virkelig skapt seg et navn i Hollywood.

De siste åra har hun dukket opp på utallige røde løpere, og fått mye skryt for både prestasjonene i serien samt sin gode motesans.

I mars ble hun ogsåkoblet til den mellomste Beckham-sønnen, Romeo (16), et halvt år etter at hun avslørte at hun ikke lenger var sammen med Jacob Sartorius (16).

Til tross for at ting har gått veien for den unge skuespilleren de siste åra, avslører 15-åringen i et nytt intervju med magasinet Glamour at hun ikke alltid har hatt det like lett.

Unicef-ambassadør

Brown, som i en alder av 14 ble organisasjonen Unicefs yngste Goodwill-ambassadør noensinne, er svært engasjert når det kommer til temaet mobbing, og har et ønske om å få en slutt på det for godt.

Nettopp derfor er det hun som pryder coveret av Glamour når de i mai-utgaven på nett portretterer aktivister. Intervjuet er gjort av Orlando Bloom (42), som også er Goodwill-ambassadør for Unicef.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer