Julie Strømsvåg:

Ble mor for første gang

- For en følelse.

BLE MOR: TV 2-programleder Julie Strømsvåg har fått sitt første barn med kjæresten Bjørn Rognhaug. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BLE MOR: TV 2-programleder Julie Strømsvåg har fått sitt første barn med kjæresten Bjørn Rognhaug. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor kunngjorde TV 2-profilen Julie Strømsvåg (38) at hun ventet sitt første barn sammen med kjæresten Bjørn Rognhaug (32). Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, der hun viste fram den voksende babymagen.

Nå har barnet kommet til verden, bekrefter hun overfor TV 2. Paret har fått en liten gutt, som kom til verden på søndag.

- For en følelse å være mamma til Sam! Han ville egentlig bare være på innsida, men 15 dager over termin ble han tvunget ut. Han er en skikkelig skjønnas, og vi er stolte», skriver Strømsvåg i en SMS til kanalen.

Dette er TV 2-profilen og kjærestens første barn. De har vært et par siden 2017, og ble samboere i 2018. Rognhaug jobber til vanlig som kiropraktor.

- Tidenes Fergie-time på 15 dager, og etter en aaaaltfor lang fødebonus måtte han tvinges ut. Han trivdes for godt på innsida, men nå er han ute i verden. For en følelse det er å være mamma til Sam. Elsker gutta mine over alt, skriver Strømsvåg i et innlegg på Instagram mandag kveld.

Viste fram magen

Stømsvåg er hovedsakelig kjent som programleder under diverse sportsbegivenheter, og har ledet en rekke store VM- og OL-sendinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer