Chelsea Clinton:

Ble mor for tredje gang

Presidentdattera skriver at familien stråler av lykke.

BLE MAMMA IGJEN: Chelsea Clinton (t.v) er datter av Bill og Hillary Clinton. Nå kan hun avsløre at hun har fått sitt tredje barn. Foto: NTB scanpix
BLE MAMMA IGJEN: Chelsea Clinton (t.v) er datter av Bill og Hillary Clinton. Nå kan hun avsløre at hun har fått sitt tredje barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om at Clinton-familien er en av USAs aller mest kjente. Tidligere president Bill Clinton var ansvarlig for en rekke skandaler under sin tid i det ovale kontor, og huskes kanskje spesielt godt for affæren han hadde med unge Monica Lewinsky.

Hans kone Hillary lå ved forrige valg an til å bli USAs første kvinnelige president, men måtte se seg slått av Donald Trump. Før det var hun godt kjent for sin politiske karriere, som fortsatt pågår den dag i dag - tross valgnederlaget.

Politikerparet er så kjente at også dattera deres, 39 år gamle Chelsea Clinton, har blitt litt av en kjendis. Hun har i tillegg gjort det godt som forfatter.

I januar kunngjorde hun at hun og ektemannen, Mark Mezvinsky (41), skulle bli foreldre for tredje gang.

Ny sønn

Nå kan presidentdattera avsløre at den lille har kommet til verden.

«Denne morgenen ønsket vi vår sønn, Jasper Clinton Mezvinsky, velkommen til verden. Vi stråler av glede og takknemlighet, og kan ikke vente med å introdusere ham til hans storesøster og -bror», skrev hun på Twitter mandag ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer