Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2017:

Ble «ofret» av de andre deltakerne: - Jeg følte at jeg ble sviktet av dem som sto meg nærmest

Det ble tårevått for Rebecca Forsbäck i kveldens episode.

Det blir følsomt for deltaker Rebecca Forsbäck når de andre deltakerne «ofrer» henne i konkurransen. Vis mer Vis mer

(Dagbladet): Spillet begynner for alvor å ta seg opp inne på hotellet i realityserien «Paradise Hotel».

Denne uka har det vært «allianseuke» i TV3-konkurransen, der deltakerne har delt seg inn i to grupper, «La Familia» og «Det hvite hus».

Det ble imidlertid splittelser i førstnevnte gruppe i onsdagens episode, da de fikk sjansen til å sende over Rebecca Forsbäck (23) til den andre gruppa, få nykommeren Henriette Otervik (22) over til sin gruppe, og dermed låse partnere.

Mens Rebecca var sikker i sin sak på at hun absolutt ikke ønsket å gå over til den andre alliansen, mente de andre at dette var til det beste for alle.

Det ble tårevått for 23-åringen, som følte at de andre gikk mot henne.

  • Se video øverst i saken!

- Det jeg tenkte, var: «Hvordan kan de gjøre dette mot meg?» Jeg følte at jeg ble sviktet av dem som sto meg nærmest. Vi var en familie, og vi skulle backe hverandre opp. En for alle, alle for en. Jeg synes at alle skulle sitte i samme båt, i stedet for at jeg skulle ofre meg for alliansen. Det var det som gjorde at jeg ble lei meg. At jeg måtte ofre meg for at de skulle redde seg selv, og at jeg skulle måtte løse dette på egen hånd mens de andre var trygge, sier hun til Dagbladet i dag.

SKUFFET OG TRIST: Rebecca Forsbäck sier at hun ble svært skuffet over flere av deltakerne i onsdagens episode av reality-serien. Foto: Kine Falch
SKUFFET OG TRIST: Rebecca Forsbäck sier at hun ble svært skuffet over flere av deltakerne i onsdagens episode av reality-serien. Foto: Kine Falch Vis mer

- Man ønsker å kunne stole på folk

Jentene i den andre alliansen, Sofie Nilsen, Andrea Sveinsdottir og Martine Lunde, var alle raske med å trøste Rebecca da de så hvor hardt hun tok gruppas beslutning.

- Jeg reagerte på at alliansen min lo og hadde det gøy etter Pandoras, mens jeg følte meg sviktet og lei meg. Det var veldig tungt at mens jeg snakket, så de bare forbi alt jeg sa. Det var «Det hvite hus»-alliansen som kom fram til meg da jeg trengte det mest, og det setter jeg stor pris på. Det spiller ingen rolle at det er et spill, for jeg var lei meg. Følelsene blir mye sterkere der inne, og man ønsker å kunne stole på folk, sier hun.

Videre forklarer Rebecca at hun føler at de andre deltakerne i alliansen tenkte mer på å redde seg selv, enn å tenke på hvordan det ville gå videre for henne.

- Jeg følte at alle ville redde seg selv, i stedet for at alle skulle stå på samme linje. Det er et spill, og det vet man når man drar til Paradise Hotel, men hvor langt skal man egentlig gå for å komme seg fram? Jeg hadde aldri ofret min bestevenninne eller partner. Men det er meg, sier hun.

«CHEST PUMP»: Grunde Myhrer har et triks i baklomma når han er på dansegulvet, og han innrømmer at det tiltrekker seg oppmerksomhet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Skuffet

De siste ukene har Rebecca stått med Morten Botten, og hun innrømmer at hun ble skuffet over at han ikke var mer tydelig i å forsvare henne.

- At Morten gikk med på det, synes jeg var utrolig skuffende, ettersom jeg stolte så mye på ham. Spesielt da han bare forsvarte seg selv og ikke sto for det han gjorde. Jeg reddet ham fremfor Marcus tidligere, og så fikk jeg dette tilbake. Det føltes surt, ettersom jeg tror at Marcus aldri hadde ofret meg. I denne situasjonen ble jeg veldig skuffet, sier hun.

Det blir altså spennende å se hvordan det går for Rebecca i torsdagens parseremoni, da en av jentene skal sendes ut av konkurransen.

- Ville ryke med et smell

Forrige uke ble det også dramatisk på det luksuriøse hotellet i Mexico, da den ferske deltakeren Sunny Kvalsund Khan (26) bestemte seg for å avsløre en rekke hemmeligheter da han sjekket ut.

Kvalsund Khan røpet blant annet at Aleksander Sæterstøl ville sende hjem bestekompisen Petter Sjurseth Berg, og at Martine i utgangspunktet ønsket å sende hjem partneren Grunde.

- Jeg valgte å avsløre alle hemmelighetene på hotellet, fordi jeg var på «Paradise Hotel» for å skape et sinnssykt tv-show for seerne - på både godt og vondt. Da jeg innså at jeg kom til å ryke, tenkte jeg at det skulle være med et smell, sånn at seerne skulle få litt action, sa han.

Røpet hemmeligheter

Forrige uke kunne også flere av deltakerne i årets sesong avsløre at det å være med på «Paradise Hotel» ikke er nøyaktig slik det framstilles på tv.

Man må nemlig regne med mye ventetid og festing uten musikk. Mange tror kanskje også at deltakerne har tilgang til så mye alkohol man bare vil, men det stemmer altså ikke.

- Vi skjønte at hver mandag og tirsdag var det fest, men det var veldig annerledes enn hjemme. Vi fikk for eksempel ikke lov til å snakke da det ble spilt musikk, og om noen av deltakerne ble for fulle, så stengte de baren, uttalte Petter Sjurseth Berg.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokka 22.30.

ONANERTE TIL BILDE: I torsdagens episode gjorde «Paradise»-Petter noe som sjokkerte «Paradise»-fan Asle. Realitydeltakeren tok med seg et bilde av en av de andre deltakerne på do, slik at han kunne få utløp for sin seksuelle frustrasjon. Video: Asle Hansen / Dagbladet / Klipp brukt med tillatelse fra TV3 Vis mer