Atle Pettersen og Stian Blipp:

- Ble oppriktig bekymret

Innspillingen ble ikke helt slik artisten hadde sett for seg.

FIKK PANIKK: Atle Pettersen blir å se i det nye programmet til komiker Stian Blipp. Det gikk imidlertid ikke helt som Pettersen hadde sett for seg. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FIKK PANIKK: Atle Pettersen blir å se i det nye programmet til komiker Stian Blipp. Det gikk imidlertid ikke helt som Pettersen hadde sett for seg. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stian Blipp (32) er en av Norges mest kjente TV-profiler, og har den siste tida vært åpen om at han i sommer gikk på en smell - både fysisk og psykisk.

- Jeg ble deprimert, kunne han fortelle da han gjestet «Lindmo» tidligere november.

Ikke lenge etter kom beskjeden om at han avlyser alle planlagte show i Oslo og Bergen før jul, da han etter smellen har blitt sykemeldt.

I desember vil han imidlertid dukke opp i et helt nytt prosjekt. Blipp har nemlig produsert en såkalt pranking-serie ved navn «The Spice of Life». I serien går han inn for å lure andre, og konseptet kan minne litt om MTV-suksessen «Punk'd».

Lurte Atle Pettersen

Blipp er ikke fremmed for humorsjangeren, og i podkasten «Kontoret med Oskar Westerlin» kan han fortelle at han begynte med standup da han var 17 år. Derfor kommer det ikke som en overraskelse at han klarer å komme opp med morsomme stunts i det kommende programmet.

Blipp røper blant annet at han lurte artist Atle Pettersen (33) i programmet. I podkasten forklarer Blipp at han fortalte Pettersen at han skulle være med og spille inn en norsk versjon av «Carpool Karaoke», et program der verten kjører rundt med kjendiser og synger og prater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.