«Skal vi danse»:

Ble overrasket av kjæresten på direkten

Gledelig gjensyn etter én måned.

RØRENDE ØYEBLIKK: Martine Lunde ble tydelig rørt da kjæresten Aleksander Sæterstøl dukket opp på parketten. De har nemlig ikke sett hverandre på én måned. Foto: TV 2
RØRENDE ØYEBLIKK: Martine Lunde ble tydelig rørt da kjæresten Aleksander Sæterstøl dukket opp på parketten. De har nemlig ikke sett hverandre på én måned. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): I kveld er det semifinale i «Skal vi danse», og Martine Lunde (22), Einar Nilsson (54) og Jan Gunnar Solli (37) skal kjempe om en plass i finalen neste uke.

Det er derfor den viktigste sendingen for deltakerne hittil i konkurransen, og samtlige må virkelig gi jernet på parketten.

For Martine Lunde (22) ble det en ekstra spesiell kveld, da hun ble overrasket av kjæresten Aleksander Sæterstøl (22) på direkten.

Det ble en tårevåt affære for semifinalisten, som tydelig var glad for å se kjæresten sin igjen.

Sistnevnte røk ut av «Skal vi danse» for en måned siden, og da reiste han direkte til hjembyen Bergen. Martine har på sin side vært i Oslo, og de to turtelduene har derfor ikke sett hverandre de siste fire ukene.

- Jeg fikk helt sjokk. Jeg hadde virkelig ikke forventet det. Jeg var jo nesten litt irritert på han fordi han ikke hadde kommet tilbake til Oslo ennå. Vi har vært lenge fra hverandre, og jeg har savnet ham ekstremt mye, sier Lunde til Dagbladet.

STORT SAVN: Det var ingen tvil om at turtelduene hadde savnet hverandre. Foto: TV 2
STORT SAVN: Det var ingen tvil om at turtelduene hadde savnet hverandre. Foto: TV 2 Vis mer

- Viktig å piffe opp stemningen

Overraskelsen hadde Sæterstøl holdt skjult for alle utenom produksjonen, inkludert kjærestens familie og dansepartner, Fredric Brunberg.

Overfor Dagbladet forklarer bergenseren at han ble oppringt av «Skal vi danse»-produksjonen for bare noen dager siden, som ønsket at han skulle overraske kjæresten.

- Jeg hadde faktisk tenkt på det selv, også plutselig ringte de, og da var jeg ikke i tvil. Det har ikke vært vanskelig å holde det skjult for Martine. Vi har vært sammen i ett og et halvt år, og det er viktig å piffe opp stemningen litt. Det er viktig å gi det lille ekstra, for jeg skal jo ta vare på henne i resten av mitt liv, sier sjarmøren, og legger til at det var et gledelig gjensyn med Lunde.

KONKURRENTER: Aleksander Sæterstøl kommer ikke til å støtte kjæresten Martine Lunde under "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

- Glemte smertene

Bare dager før semifinalen i «Skal vi danse» kunne Martine Lunde fortelle at hun hadde pådratt seg en beinhinnebetennelse.

- Det er dritvondt, men jeg må trene uansett, og prøve å slappe av med foten. Det er steder der foten er ekstra vond, sa Martine Lunde til TV2.no.

I kveld er hun imidlertid tilbake på parketten, og om kort tid får både semifinalistene og tv-seerne vite hvilke to deltakere som får en plass i finalen.

- Jeg har nesten glemt bort smertene i dag, fordi jeg har hatt det så utrolig gøy. Jeg har kost meg i stedet for, men det blir nok verre i morgen, sier Lunde til Dagbladet og legger til:

- Jeg har fått behandling denne uken, blant annet laserbehandling. Jeg har blitt tatt godt vare på. Betennelsen har jo kommet av at jeg har brukt muskler jeg ikke har brukt før.

Gikk opp i vekt

Det er ingen hemmelighet at «Skal vi danse»-tilværelsen er hard for deltakerne - både fysisk og psykisk. Det er heller ikke uvanlig at deltakerne pådrar seg skader underveis i sesongen.

Den intense treningshverdagen har også ført til at deltakerne har rast ned i vekt. For noen uker siden kunne Martine Lunde imidlertid dele at hun faktisk har gått opp noen kilo i løpet av dansekonkurransen.

- Jeg har faktisk gått opp fem kilo. Jeg forstår det ikke, men jeg spiser kanskje mer og har tenkt at jeg trenger mer nå som jeg trener så mye, fortalte hun til Dagbladet og fortsatte:

- Jeg skjønner jo nå at jeg kanskje har unt meg litt mye. Jeg spiser alltid mye og det jeg vil, og noen ganger har jeg tenkt at jeg har trent så mye at jeg har kjøpt meg to desserter, sa hun.

AVKREFTER SJALUSI: Lørdag kveld var det hett på dansegulvet for både Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Likevel avkrefter de begge at de føler på sjalusi overfor hverandre. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Kine Falch Vis mer

Følsomt øyeblikk

Martine Lunde har uke etter uke imponert både tv-seerne og dommere med sin innsats på parketten. For noen uker siden havnet hun imidlertid i en kinkig situasjon, da hun havnet i duell mot kjæresten, Aleksander.

Det ble følsomt for dem begge, men det ble til slutt Aleksander som måtte takke for seg i konkurransen.

- Det er veldig kjipt, og spesielt å se at Martine ble så lei seg. Jeg vil bare hennes beste, så jeg er glad for at hun gikk videre, sa han den gang.

Det var under deltakelsen i fjorårets sesong av «Paradise Hotel» at Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl ble kjente fjes.

I tillegg til å stikke av med seieren i konkurransen, vant Lunde også hjertet til den sjarmerende bergenseren.

Et par måneder etter endt innspilling kunne duoen avslører overfor Dagbladet at de hadde blitt kjærester.

- Det bare skjedde naturlig. Hun er først og fremst en utrolig snill jente, som behandler meg kjempebra, sa Aleksander den gang.

HVEM ER PENEST?: Kjærestepar Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl reiste tilbake til «Paradise Hoel», stedet de ble forelsket, for å jobbe i produksjonen. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som sistnevnte i hvert fall synes var litt vanskelig. Video: Marie Røssland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer