«Skal vi danse»:

Ble overrasket av kjæresten på direkten

Gledelig gjensyn etter én måned.

RØRENDE ØYEBLIKK: Martine Lunde ble tydelig rørt da kjæresten Aleksander Sæterstøl dukket opp på parketten. De har nemlig ikke sett hverandre på én måned. Foto: TV 2
RØRENDE ØYEBLIKK: Martine Lunde ble tydelig rørt da kjæresten Aleksander Sæterstøl dukket opp på parketten. De har nemlig ikke sett hverandre på én måned. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): I kveld er det semifinale i «Skal vi danse», og Martine Lunde (22), Einar Nilsson (54) og Jan Gunnar Solli (37) skal kjempe om en plass i finalen neste uke.

Det er derfor den viktigste sendingen for deltakerne hittil i konkurransen, og samtlige må virkelig gi jernet på parketten.

For Martine Lunde (22) ble det en ekstra spesiell kveld, da hun ble overrasket av kjæresten Aleksander Sæterstøl (22) på direkten.

Det ble en tårevåt affære for semifinalisten, som tydelig var glad for å se kjæresten sin igjen.

Sistnevnte røk ut av «Skal vi danse» for en måned siden, og da reiste han direkte til hjembyen Bergen. Martine har på sin side vært i Oslo, og de to turtelduene har derfor ikke sett hverandre de siste fire ukene.

- Jeg fikk helt sjokk. Jeg hadde virkelig ikke forventet det. Jeg var jo nesten litt irritert på han fordi han ikke hadde kommet tilbake til Oslo ennå. Vi har vært lenge fra hverandre, og jeg har savnet ham ekstremt mye, sier Lunde til Dagbladet.

- Viktig å piffe opp stemningen

Overraskelsen hadde Sæterstøl holdt skjult for alle utenom produksjonen, inkludert kjærestens familie og dansepartner, Fredric Brunberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer