Scarlett Johansson:

Ble overrasket over frieriet

Scarlett Johansson åpner seg om tankene rundt forlovelsen.

PLANLEGGER BRYLLUP: Scarlett Johansson og Colin Jost gleder seg til å bli mann og kone. Foto: NTB Scanpix
PLANLEGGER BRYLLUP: Scarlett Johansson og Colin Jost gleder seg til å bli mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For fem måneder siden kom nyheten om at skuespiller Scarlett Johansson (34) hadde forlovet seg med «Saturday Night Live»-stjerna Colin Jost (37).

Romanseryktene mellom duoen begynte å svirre for første gang i mai 2017, fire måneder etter at Johansson avslørte at hun skulle skille seg fra Romain Dauriac (36).

I mai i år fridde altså Jost til filmstjernen, men ettersom Johansson er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, var det få detaljer rundt frieriet som ble kjent.

Nå letter 34-åringen på følelsene rundt det hele. Nylig gjestet nemlig Johansson talkshowet til Ellen DeGeneres (61), og der avslørte hun at Josts frieri var «helt perfekt» og i ekte «James Bond-stil».

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta onsdag. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Det skriver People.

- Det var overraskende, innrømmer hun om frieriet.

- Han er veldig sjarmerende, omtenksom og romantisk. Men ja, jeg ble overrasket. Selv om man på en måte har sett for seg hvordan øyeblikket vil bli, så er det fremdeles vakkert, legger filmstjerna til.

Rørt

Da Johansson deltok under Comic-Con i San Diego i juli, viste hun fram sin elleve karat store forlovelsesring, og selv om skuespilleren har vært gift to ganger tidligere, ble hun svært rørt over frieriet.

- Det var et veldig personlig og spesielt øyeblikk. Når noen forteller deg at de ønsker å tilbringe resten av livet sammen med deg, så er det en kjærlig og spesiell opplevelse, deler hun videre, ifølge nettstedet.

SPESIELT: Scarlett Johansson sammen med forloveden. Hun forteller at frieriet var svært personlig og spesielt. Foto: NTB Scanpix
SPESIELT: Scarlett Johansson sammen med forloveden. Hun forteller at frieriet var svært personlig og spesielt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nylig åpnet Johansson seg også opp om forholdet til Jost.

- Jeg er i et veldig lykkelig og fullverdig forhold, skrøt hun til Extra.

Mens dette blir komikerens første ekteskap, har Johansson altså vært gift to ganger tidligere. Fra 2008 til 2011 var hun gift med Hollywood-stjerna Ryan Reynolds (42), og fra 2014 til 2017 med den franske journalisten Romain Dauriac. Med sistnevnte har hun dattera Rose (5).

BANNLYST: Høydepunktet i amerikansk fotball Super Bowl ligger rett rundt hjørnet, og reklamepausene er som julaften for kommersielt sultne bedrifter. For andre året på rad blir brusmaskinprodusenten Sodastreams reklame bannlyst. Video: Scanpix Vis mer

Derfor skilte hun seg

I et intervju med Playboy for to år siden, avslørte Johansson hvorfor hun skilte seg fra Dauriac.

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, spøkte hun, og fortsatte:

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting.

Johansson understreket at hun på ingen måte var ute etter å krenke ekteskapet.

- Jeg tror likevel det strider mot et par menneskelige instinkter, sa hun.

Kort tid etter skilsmissen for to år siden forelsket hun seg altså i komikeren Jost, som hun nå er forlovet med og skal gifte seg med.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer