Dan Reynolds:

Ble pappa etter gjenforeningen

Imagine Dragons-vokalisten fikk barn med kona halvannet år etter at de gikk hver til sitt.

FIREBARNSFAR: Imagine Dragons-vokalist Dan Reynolds og kona Aja Volkman har blitt foreldre til en nyfødt gutt. Her er Reynolds avbildet sammen med resten av bandmedlemmene under premieren av filmen «Passengers» i 2016. F.v. Dan Reynolds, Daniel Wayne Sermon, Ben McKee og Daniel Platzman.
FIREBARNSFAR: Imagine Dragons-vokalist Dan Reynolds og kona Aja Volkman har blitt foreldre til en nyfødt gutt. Her er Reynolds avbildet sammen med resten av bandmedlemmene under premieren av filmen «Passengers» i 2016. F.v. Dan Reynolds, Daniel Wayne Sermon, Ben McKee og Daniel Platzman. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vokalisten i det amerikanske alternative rockebandet Imagine Dragons, Dan Reynolds (32), avslører at han har blitt pappa.

Den gledelige nyheten delte 32-åringen i et innlegg på Instagram tirsdag kveld.

- En vakker, sterk mor og hennes lille gutt Valentine, skrev stjerna under et bilde av kona Aja Volkman (32) og parets nyfødte sønn.

Bakgrunnen for navnevalget

I et annet innlegg forteller Reynolds også om bakgrunnen for navnevalget, og benytter også anledningen til å markere at det er gått to år siden masseskytingen i Las Vegas, der 58 personer mistet livet og over 500 ble skadet.

- Navnet Valentine betyr sterk. I dag er det to år siden den mest tragiske hendelsen noensinne utspant seg i Las Vegas, men fra og med i dag representerer den dagen at vi feirer begynnelsen på et nytt liv, skriver stjerna med et bilde av den nyfødte sønnen, Valentine.

Ekteparet har fra før tre døtre sammen, syv år gamle Arrow Eve og de to år gamle tvillingene Gia James og Coco Rae. Nyheten om at paret ventet sitt fjerde barn kom som en overraskelse på mange.

- Jeg har vært på reise i et tiår. Jeg ønsker å ta meg litt fri. Jeg har tre små jenter og et barn på vei. Jeg har faktisk ikke fortalt det til noen, men her er det. Nyheten er ute. Vi fant akkurat ut av at vi skal få en gutt i oktober, uttalte Reynolds den gang, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer