Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Dan Reynolds:

Ble pappa etter gjenforeningen

Imagine Dragons-vokalisten fikk barn med kona halvannet år etter at de gikk hver til sitt.

FIREBARNSFAR: Imagine Dragons-vokalist Dan Reynolds og kona Aja Volkman har blitt foreldre til en nyfødt gutt. Her er Reynolds avbildet sammen med resten av bandmedlemmene under premieren av filmen «Passengers» i 2016. F.v. Dan Reynolds, Daniel Wayne Sermon, Ben McKee og Daniel Platzman.
FIREBARNSFAR: Imagine Dragons-vokalist Dan Reynolds og kona Aja Volkman har blitt foreldre til en nyfødt gutt. Her er Reynolds avbildet sammen med resten av bandmedlemmene under premieren av filmen «Passengers» i 2016. F.v. Dan Reynolds, Daniel Wayne Sermon, Ben McKee og Daniel Platzman. Vis mer

Vokalisten i det amerikanske alternative rockebandet Imagine Dragons, Dan Reynolds (32), avslører at han har blitt pappa.

Den gledelige nyheten delte 32-åringen i et innlegg på Instagram tirsdag kveld.

- En vakker, sterk mor og hennes lille gutt Valentine, skrev stjerna under et bilde av kona Aja Volkman (32) og parets nyfødte sønn.

Bakgrunnen for navnevalget

I et annet innlegg forteller Reynolds også om bakgrunnen for navnevalget, og benytter også anledningen til å markere at det er gått to år siden masseskytingen i Las Vegas, der 58 personer mistet livet og over 500 ble skadet.

- Navnet Valentine betyr sterk. I dag er det to år siden den mest tragiske hendelsen noensinne utspant seg i Las Vegas, men fra og med i dag representerer den dagen at vi feirer begynnelsen på et nytt liv, skriver stjerna med et bilde av den nyfødte sønnen, Valentine.

Ekteparet har fra før tre døtre sammen, syv år gamle Arrow Eve og de to år gamle tvillingene Gia James og Coco Rae. Nyheten om at paret ventet sitt fjerde barn kom som en overraskelse på mange.

View this post on Instagram

Finally a picture together. ❤️

A post shared by Aja Volkman (@ajavolkman) on

- Jeg har vært på reise i et tiår. Jeg ønsker å ta meg litt fri. Jeg har tre små jenter og et barn på vei. Jeg har faktisk ikke fortalt det til noen, men her er det. Nyheten er ute. Vi fant akkurat ut av at vi skal få en gutt i oktober, uttalte Reynolds den gang, ifølge People.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Gikk fra hverandre

Parets babynyhet kom bare tre måneder etter at de avslørte at de skulle gi ekteskapet en ny sjanse, etter å ha gått hver til sitt i april 2018.

Nyheten om at Reynolds og kona skulle gå hver til sitt, delte førstnevnte i et innlegg på Twitter.

- Etter sju fantastiske år sammen har ekteskapet mellom meg og Aja tatt slutt. Barna våre vil fortsatt være det viktigste i livet vårt, og vi skal fortsette å samarbeide om foreldrerollen med all kjærlighet, skrev han den gang før han fulgte opp med enda et Twitter-innlegg:

- Jeg ber dere om å vise respekt overfor privatlivet vårt mens vi prøver å komme oss gjennom dette som en familie.

Kona delte kort tid etter et innlegg på Instagram hvor hun delte sine tanker rundt bruddet, med sin ektemann gjennom sju år.

- Alt jeg kan si er at jeg er så takknemlig for å ha disse tre jentene. Jeg er takknemlig for alt jeg har opplevd med Dan. Jeg er takknemlig for at vi møttes for lenge siden i et kasino da drømmene våre var store og fulle av optimisme. Livet går ikke alltid som planlagt, men å leve er en velsignelse, var noe av det stjernas kone skrev i innlegget.

Fant tilbake til hverandre

Ni måneder seinere - i januar 2019 - kom gladnyheten om at paret hadde funnet tilbake til hverandre. Det uttalte Reynolds til Fox 5 ifølge People, hvor han forklarte at paret jobbet med ekteskapet sitt, og at de var på et bra sted.

- Jeg og kona mi har funnet tilbake til hverandre. Vi var gjennom en separasjon en stund, så da vet dere det. Jeg et nødt til å gå ut med det offentlig for å la andre vite at vi er sammen igjen.

SEPARERTE SEG: I april 2018 gikk Dan Reynolds og kona hver til sitt. Under et år seinere fant de imidlertid tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
SEPARERTE SEG: I april 2018 gikk Dan Reynolds og kona hver til sitt. Under et år seinere fant de imidlertid tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til US Weekly fortalte Reynolds at ingen ekteskap og forhold er perfekte.

- Kroppen min er ikke perfekt. Jeg har autoimmune sykdommer (sykdommer som har det til felles at kroppens immunsystem feilaktig angriper friske celler, ødelegger disse og det vevet de tilhører, journ.anm.) Jeg har ulcerøs kolitt (betennelsessykdom som rammer endetarmen og nedre deler av tykktarmen, journ.anm.), fortalte stjerna og la til:

- Jeg har ankylosoerende spondylitt (tilstand som rammer ledd og leddbånd i ryggen, journ.anm.). Jeg har depresjon. Jeg har angst. Vi er alle mennesker, uttalte 32-åringen den gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media