Asgeir Borgemoen:

Ble pappa for første gang

Asgeir Borgemoen har fått en liten jente.

BLE PAPPA: Tv-profil Asgeir Borgemoen har blitt far for første gang. Det avslører han på Facebook. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
BLE PAPPA: Tv-profil Asgeir Borgemoen har blitt far for første gang. Det avslører han på Facebook. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne Dagbladet melde at den tidligere barne-tv-helten Asgeir Borgemoen (48) skulle utvide familien. «Sjefen over alle sjefer» og samboeren skulle nemlig få sitt første barn sammen.

- Nå blir det et helt annet tempo. Jeg har jo samboer og bonusbarn i Halden, og jammen tror du ikke jeg blir pappa i vinter også gitt, sa han den gang.

Nå er familieforøkelsen et faktum. På Facebook bekrefter 48-åringen at han og samboeren, Heidi Ottesen Sandmo, har blitt foreldre.

Fikk ei jente

«Endelig er lille prinsessa og stoltheten til far kommet til verden i ekspress fart. Mammaen gjorde en fantastisk jobb. Heidi Ottesen Sandmo og den lille jenta har det bra! (Går fint med pappaen også … assa)», skriver han.

VG var først ute med å omtale saken. Til avisa sier de at jenta kom til verden den 12. januar

- Det er kjempeflott, vi storkoser oss og nyter dagene. Asgeir er jo verden beste pappa, det er nesten så han holder henne mens jeg ammer, forteller Sandmo.

Tidligere har Borgemoen uttalt til Dagbladet at han gledet seg til tilværelsen som nybakt pappa.

DEN GANG DA: Asgeir Borgemoen sammen med vaskebjørnen Vaske fra «Fritt Fram» i 1999. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Asgeir Borgemoen sammen med vaskebjørnen Vaske fra «Fritt Fram» i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har jo fått en fin oppstart til det med de to bonusbarna jeg har på fem og 14 år. Jeg regner med at jeg blir sånn som jeg er som stepappa. Jeg er jo ganske glad av meg, så det blir nok mye tull og fjas, men samtidig er jeg veldig bestemt og tydelig på hva jeg mener.

48-åringen påsto at han aldri er sint, heller tydelig hvis han mener noe.

HAR KJØRT FORT FØR: Asgeir Borgemoen i frislipp med bil på Vippetangen. Video: Øistein Norum Monsen. Vis mer

- Man vet jo ikke hvordan man blir som far, men jeg tror jeg blir en leken pappa som kommer til å prøve å smitte over interessen for motorsport, uansett om det blir jente eller gutt, for det har virkelig ikke noe å si.

Noe navn har de ikke kommet fram til ennå. De vurderer flere, men kaller henne bare Lillemor foreløpig.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes med å komme i kontakt med paret.

Tv-stjerne

Borgemoen er kjent fra en rekke roller i tv-bransjen. «Fritt Fram» rullet over skjermen på NRK fra 1999 til 2001, og fanget mange barns oppmerksomhet. Nå, 19 år seinere, kan det for mange virke som at Borgemoen har trukket seg helt unna rampelyset, men det er han overhodet ikke enig i.

- Jeg har absolutt ikke trukket meg tilbake, men jeg har gjort helt andre ting med et annet tempo. Jeg lever fremdeles av tv og har alltid gjort det. Det har gått i ett i 20 år nå, og jeg har jo vært innom mye rart i mellomtida vet du, «Barnas restaurant», «Ekstrem oppussing» og så hadde Trude Mostue og jeg et program sammen, har han uttalt, og fortsatte:

- Jeg har vært i Viasat 4 en del år hvor jeg har drevet med bilprogrammer og motorting. De siste åra har jeg vært på en tysk kanal som sendes i Norge og totalt 23 land, har han uttalt.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer