Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

James Corden ble pappa igjen:

Ble pappa for tredje gang - måtte ha hjelp av Harry Styles

One Direction-stjerna stilte opp.

PAPPA PÅ KORT VARSEL: Programleder James Corden skulle egentlig i tv-studio - men måtte til fødestua denne uka i stedet. Her avbildet på Emmy Awards i 2015. Foto: AP/ NTB scanpix
PAPPA PÅ KORT VARSEL: Programleder James Corden skulle egentlig i tv-studio - men måtte til fødestua denne uka i stedet. Her avbildet på Emmy Awards i 2015. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Britiske James Corden (39) har gjort stor suksess som programleder i «The Late Late Show», spesielt med segmentet «Carpool Karaoke».

Der har han sunget duett med berømte passasjerer som Adele, Lady Gaga, Britney Spears, Miley Cyrus og Foo Fighters.

Selv om tv-profilen ofte jobber med store stjerner, var det noe helt annet som opptok ham denne uken.

I sommer ble det nemlig kjent at James Corden, som er gift med Julia Carey, ventet sitt tredje barn, og denne uka ble familien endelig utvidet. Det kunne tv-stjerna meddele på Twitter.

«I dag kom vår vakre datter til verden. Det står bra til med henne og moren. Vi klarer ikke slutte å smile.»

Corden takket samtidig popartisten Harry Styles (23). Faktisk dediserte han siste del av statusoppdateringen til One Direction-stjerna - med god grunn.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

Dro rett fra sykehuset

«Takk til deg, Harry, for at du steppet inn for å lede showet på kort varsel, bare to og en halv time i forveien», skrev han.

Harry Styles tok tilsynelatende utfordringen på strak arm, og han benyttet samtidig sjansen til å komme med noen godlynte stikk mot programlederen.

- Jeg var på sykehuset rett før jeg dro hit [til TV-studioet], og hun ligner veldig på James - mest fordi James ser ut som en forvokst baby, fleipet «Sign of the Times»-sangeren.

Big night tonight at the #LateLateShow!

A post shared by The Late Late Show (@latelateshow) on

I gjestestolen satt kjente skuespillere som humorprofilen Owen Wilson (49) og «Unbreakable Kimmy Schmidt»-aktuelle Jane Krakowski (49).

Dette er for øvrig ikke første gang at popstjerna tar kontroll på «The Late Late Show». I mai inntok han talkshowet i en hel uke, med musikalske innslag i hvert program.

Smask på truten

Og Harry Styles og James Corden har tilsynelatende en god kjemi. Det ble tydelig i en julespesial av «Carpool Karaoke», som ble sendt kvelden før.

Her synger flere store stjerner. I tillegg til Harry Styles, preges innslaget av Katy Perry, Usher, Miley Cyrus, Bruno Mars, Pink, Sam Smith, Ed Sheeran og Kelly Clarkson.

Her gir han programlederen en overraskende førjulsgave, nemlig en smask på truten.

- Jeg vil benytte anledningen til å annonsere at vi også venter barn, vitset den britiske artisten.

MED KONA: Julia Carey og James Corden på Emmy Awards i september. Foto: AP/ NTB scanpix
MED KONA: Julia Carey og James Corden på Emmy Awards i september. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Merkelig og absurd

James Corden tok med seg familien til USA i 2015. Briten overtok da «The Late Late Show» fra Craig Ferguson (55).

I fjor sommer fortalte Corden hvordan han møtte kona, samtidig som han tok et oppgjør med kroppsidealet i Hollywood.

I et intervju med The Rolling Stone hevdet han at overvektige personer aldri finner lykken i romantiske komedier.

- Jeg har aldri skjønt, når jeg ser på romantiske filmer, denne forestillingen om at mindre attraktive eller overvektige folk, av en eller annen grunn, ikke blir forelsket i hverandre, sa han til magasinet, og fortsatte:

- Hvis dette forekommer, fremstilles det som merkelig og absurd - og slik er det ikke. Det er akkurat det samme. Jeg møtte min kone; hun hadde knapt en TV og jobbet for Save the Children. Vi satte oss ned sammen en kveld og vi falt for hverandre, sa han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!