Aksel Hennie:

Ble pappa for tredje gang

Aksel Hennie deler nyheten på Instagram.

TREBARNSFAR: Aksel Hennie og kona fikk sitt andre barn sammen. Nå er skuespilleren trebarnsfar. Foto: Andreas Fadum
TREBARNSFAR: Aksel Hennie og kona fikk sitt andre barn sammen. Nå er skuespilleren trebarnsfar. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I september i fjor giftet den norske skuespilleren Aksel Hennie (45) seg med sin Karoline Hegbom, bare kort tid etter at det ble avslørt at paret hadde forlovet seg.

Duoen har ved flere anledninger vist at de verner godt om privatlivet sitt, som da det i 2018 ble kjent at de hadde fått sitt første felles barn sammen.

Mandag kveld kan paret meddele at de er blitt foreldre igjen. Det bekrefter Hennie selv på Instagram, i et noe kryptisk innlegg.

Dagbladet har vært i kontakt med Hennies agent, som hittil ikke har hatt noen kommentar.

I kommentarfeltet på Instagram hagler det inn gratulasjoner og hjerter.

Drømmebryllup

Som nevnt verner paret svært godt om ekteskapet sitt og detaljene i familielivet. Både forlovelse og to fødsler har skjedd i all hemmelighet, men i desember i fjor lettet skuespilleren på sløret om bryllupet.

Det gjorde han da han var gjest i podkasten til Kyrre Holm Johannessen, «Krisemøter», hvor han nærmest boblet over av glede.

- Jeg har det veldig fint. Helt kjempefint, egentlig. Jeg er ikke så glad i å snakke om privatlivet mitt, men akkurat nå er det litt vanskelig å ikke gjøre det, for jeg er blitt gift, sa han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer